Görüş Bildir
Haberler
Aziz Dizisi Konusu Ne, Oyuncuları Kimler? Aziz İlk Tanıtım Yayınlandı

Aziz Dizisi Konusu Ne, Oyuncuları Kimler? Aziz İlk Tanıtım Yayınlandı

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Aziz dizisinden ilk tanıtım geldi. O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Aziz dizisinde başrolde Murat Yıldırım olacak. Son olarak Ramo’da oynayan Murat Yıldırım’a, Roma’daki rol arkadaşı Ahmet Mümtaz Taylan da eşlik edecek. Peki, Aziz konusu ne, oyuncuları kim? İşte Aziz dizisinin yayınlanan ilk tanıtımı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aziz Dizisi Yakında Başlıyor

Aziz Dizisi Yakında Başlıyor

Show TV ekranlarında yeni sezonda iddialı bir dizi yayın hayatına başlayacak. Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı.

AZİZ KONUSU NE?

Antakya’nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar (Murat Yıldırım) refah ve zenginlik içinde bir hayat sürdürmektedir. Fransız delegesi Mösyö Pierre’in oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesiyle Aziz’in kaderi değişir; doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalır. İki yıl sonra öldü zannedilirken geri dönüşü herkes için beklenmedik olur. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Aziz sahip olduğu her şeyi kaybetmekle kalmamış, Fransız işgali altındaki Antakya bıraktığından daha kötü bir hal almıştır. Üstelik ilk aşkı Dilruba (Damla Sönmez) da amcası Galip Payidar’ın oğlu Adem ile nişanlanmıştır.

Aziz Oyuncuları Kimler?

Aziz Oyuncuları Kimler?

Aziz Payidar (Murat Yıldırım)

Dilruba (Damla Sönmez)

Efnan (Simay Barlas)

Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan)

Monsieur Pierre (Fırat Tanış)

Adem Payidar (Güven Murat Akpınar)

Handan (Ayten Soykök)

Hatice Ana (Meral Çetinkaya)

Nigar Hala (Füsun Demirel)

Kenan (Eren Hacısalihoğlu)

Mustafa (Baran Akbulut)

Maksude Payidar (Elif Sönmez)

Aziz İlk Tanıtım Yayınlandı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın