Görüş Bildir
Haberler
Ayşe Tuba Arslan Yaşam Savaşı Veriyor: Uzaklaştırma Kararı Olan Eski Eş Satırla Saldırdı

Ayşe Tuba Arslan Yaşam Savaşı Veriyor: Uzaklaştırma Kararı Olan Eski Eş Satırla Saldırdı

Batuhan
13.10.2019 - 19:22

Eskişehir'de, 6 ay önce boşandığı, uzaklaştırma kararı bulunan Yalçın Özalpay'ın, satırlı saldırısına uğrayıp ağır yaralanan Ayşe Tuba Arslan kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

DHA'da yer alan habere göre, Ayşe Tuba Arslan'ın durumunun çok kritik olduğunu söyleyen baba Serdar Arslan, 'Beyinde kanama olmuş, kanın durmasını bekliyorlar. Yüzde yüz ölüm durumu var. Çünkü satırla kafasına iki sefer vurmuş. Sürekli şikayet ettik. Söylediklerini inkar ediyor. Şahidimiz olmadığı için takipsizlik kararı geliyor' dedi.

Eski eşini takip edip satırla saldırdı

Eski eşini takip edip satırla saldırdı

Eskişehir'de, 24 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi Yalçın Özalpay ile Ayşe Tuba Arslan, yaklaşık 6 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı.

Ayşe Tuba Arslan, eşinden şiddet gördüğü için Eskişehir Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak uzaklaştırma kararı aldı.

Anaokulunda aşçı yardımcısı olarak çalışan Ayşe Tuba Arslan, dün akşam işten çıktıktan sonra minibüse binip Odunpazarı ilçesindeki Atatürk Bulvarı'na geldi. Burada minibüsten inen Ayşe Tuba Arslan'ı takip eden Yalçın Özalpay elindeki satırla eski eşine saldırdı.

Ayşe Tuba Arslan yoğun bakımda

Ayşe Tuba Arslan yoğun bakımda

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alınan Ayşe Tuba Arslan'ın yaşam mücadelesi sürüyor. Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan Arslan'ın yanından ayrılmayan yakınları, gelecek iyi haberleri bekliyor. Ayşe Tuba Arslan'ın babası Serdar Arslan (68) eski damadı Yalçın Özalpay'ın kendilerini pompalı tüfekle öldüreceğine dair tehditler savurduğunu söyledi.

Olaydan sonra gözaltına alınan saldırgan Yalçın Özaplay'ın Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ndeki işlemleri devam ediyor.

"Sürekli şikayet ediyoruz, şahidimiz olmadığı için takipsizlik kararı geliyor"

"Sürekli şikayet ediyoruz, şahidimiz olmadığı için takipsizlik kararı geliyor"

Saldırgan Yalçın Özalpay'ın kızı Ayşe Tuba Arslan'ı satırla kafasına vurarak yaraladığını hatırlatan Serdar Arslan, 'Nasıl bir insafsızsa ben ona hayvan bile diyemem. Eve geldim polisler gelip kapıyı açtı. Benim içime şüphe düştü. Kızımı aradım telefona cevap vermedi. Bir daha aradım. Polis memuru 'Tıp fakültesine gelin' dedi. Akşam saat 18.00 sularıydı, beyinde ödem oluşmuş. Beyinde kanama olmuş. Tansiyonu falan düşmüş. Kanın durmasını bekliyorlar. Yüzde yüz ölüm durumu var. Çünkü satırla kafasına iki sefer vurmuş. Beyin hava alınca ödem oluşmuş. Yüzüne de satır vurmuş dudağına kadar. Elleri ve kolları paramparça. Belki 20 kere şikayet ettik. Sürekli git gel. Sürekli şikayet ettik. Söylediği kelimeleri gidip inkar ediyor. Şahidimiz olmadığı için takipsizlik kararı geliyor' dedi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Damla Taşkın

O orospu çocuğunu doğuranın da belasını versin. Sizin büyüttüğünüz gerizekalı piç kurularınız elin gül gibi kızlarının hayatını mahvediyor. Cehennemde cayır ... Devamını Gör

Entropy

ulkemizin guzide adaletine bir kurban daha tesekkurler turkiye emegi gecen herkesin amina koyayim

Takım elbise + kıravat + pişmanım karımı çok seviyorum = serbest.