Görüş Bildir
Haberler
Aylin Aslım, Gülşen'in Sahne Kıyafetlerini Eleştiren Işın Karaca'yı Hedef Aldı!

Aylin Aslım, Gülşen'in Sahne Kıyafetlerini Eleştiren Işın Karaca'yı Hedef Aldı!

Konserlerinde giydiği kıyafetler ile sık sık gündeme gelen ve başarılı sanatçı Gülşen'in sahne kıyafetlerini eleştiren t Işın Karaca'ya, Aylin Aslım'dan cevap geldi. Aylin Aslım, Işın Karaca'nın eleştirilerine; 'Öyle mi vizyonsuz!' diyerek cevap verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sanatçı Gülşen, özellikle son günlerde tercih ettiği iddialı sahne kombinleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yetenekli sanatçının kıyafet seçimleri, vatandaşları ikiye böldü. Sanatçı Işın Karaca, Gülşen'in sahne kıyafeti tercihleri hakkında eleştirilerde bulunmuştu.

Bu Kadarı Fazla Dedi!

Bu Kadarı Fazla Dedi!

Geçtiğimiz hafta, Gülşen'in tercih ettiği sahne kostümü için 'Bu kadarı fazla' dedi.  Habertürk yazarı Onur Aydın'ın haberine göre, Karaca, 'Gülşen aslan gibi şarkıcı, efsane bir söz yazarı. Sadece ben de kız annesiyim o da belirli bir normun içerisinde bu ülkeye göre hareket etmelidir diye düşünüyorum. Son kostümünü görmedim, telefondan uzak durmaya söz verdim o yüzden bakmadım' ifadelerini kullandı.

"Öyle mi Vizyonsuz?" Dedi!

"Öyle mi Vizyonsuz?" Dedi!

Sosyal meyda hesabından Işın Karaca'nın Gülşen hakkındaki açıklamalarına tepki gösteren şarkıcı Aylin Aslım, 'İnsan ne kadar işsiz kalırsa kalsın, bu kadar işsiz olmamalı. Bu ülkede şu an çocuğun için endişe ettiğin konu Gülşen, öyle mi vizyonsuz?' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın