Görüş Bildir
Haberler
Auranızın Rengini ve Kişiliğinizi Nasıl Etkilediğini Öğrenin: Aura Renkleri ve Anlamları

Auranızın Rengini ve Kişiliğinizi Nasıl Etkilediğini Öğrenin: Aura Renkleri ve Anlamları

Her insanın bir aurası ve aurasının da bir rengi var. Bu renkler kişilik üzerinde de birtakım etkilere sahip. Sizler için auranızın rengini nasıl öğreneceğinizi ve aura renklerinin hangi anlamlara geldiğini açıkladık. Keyifli okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Aura nedir?

Aura nedir?

Aura, bedenimizi negatif enerjilerden koruyan bir kalkan görevi görür. Yani bedeni saran manyetik bir alandır ve her insanın hatta her nesnenin bir aurası vardır. Auralar duygu durumlarına bağlı olarak değişiklik gösterirler. Mutluyken renkli ve kırıksız olan auralar mutsuz olduğunuz zaman gri ve kırıklı bir görünüme sahip olurlar.

Duygu durumundan etkilenen auralar aynı zamanda çevresel etkenlerden de büyük ölçüde etkilenirler.

Duygu durumundan etkilenen auralar aynı zamanda çevresel etkenlerden de büyük ölçüde etkilenirler.

Bildiğiniz gibi gün içerisinde birçok insanla iletişim kuruyoruz. Bu durum da o insanlarla enerji alışverişine girmemize neden oluyor. Enerji alışverişinde bulunduğumuz o insanlar ise auralarımızı ciddi anlamda etkileyebiliyorlar.

Hadi gelin aura renginizi hesaplayalım!

Hadi gelin aura renginizi hesaplayalım!

Aura renginizi bulmak aslında çok kolay. Bunun için yapmanız gereken ilk şey yaşam yolu numaranızı bulmak . Bunun için de doğum tarihinizi tek tek yazmalı ve her sayıyı toplamalısınız. Örneğin doğum tarihinizin 12.08.1995 olduğunu düşünelim. Şimdi 1+2+8+1+9+9+5 şeklinde tüm rakamları toplayalım. 35 çıktı. ama böyle kalmaması ve tek haneli rakam çıkana kadar toplanması gerekiyor. Bu nedenle de 3+5 yapıyor ve 8 rakamını elde ediyoruz. Şimdi tek yapmanız gereken 8 rakamına karşılık gelen rengi bulmak!

Şimdi renklerin anlamlarına bakalım...

Şimdi renklerin anlamlarına bakalım...

1. Kırmızı

1. Kırmızı

Kırmızı auraya sahip olan insanlar seyahat etmeyi, yemek yemeyi ve macerayı severler. Aynı zamanda bu aura rengine sahip kişiler çok çabuk öfkelenebilir sinirlenebilirler. Hayatı seven bu insanlar biraz egoist olabilir ve kendilerini çok sevebilirler. Genel olarak kırmızı aura rengine sahip olan insanlar lider ruhludurlar ve bu renk sporcularda sıklıkla görülür.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

2. Yeşil

2. Yeşil

Yeşil aura renine sahip olan kişilerin yaratıcı zekaları yüksektir. Bu aura rengine sahip olan erkekler mantıkları ile yaşarlar ve işkolik olabilirler. Kadınlar ise daha uyumlu ve sevimli insanlardır. Yeni şeyler keşfetmekten zevk alan bu insanlar kararlarının da her daim arkasında dururlar. Bu aura rengine sahip insanlar başarılı iş insanları olabilirler.

3. Turuncu

3. Turuncu

Turuncu aura rengine sahip olan insanlar sosyal, cömert ve kibar bir yapıya sahiptirler. Arkadaşlarına çok önem veren bu insanlar sosyalleşmekten hoşlanırlar ve konuşmayı çok severler.

4. Sarı

4. Sarı

Sarı aura rengine sahip olan bireylerin analitik düşünme becerileri oldukça yüksek bir düzeydedir. Bu insanlar çalışmaktan ve düşünmekten hoşlanırlar. Sarı aura rengine sahip kişiler işkolik olarak tanımlanabilirler.

5. Mavi

5. Mavi

Mavi auraya sahip olan kişiler hayalperest, sanatsal, naif, anaç ve yardımsever özellikleri ile öne çıkarlar. Ancak bu aura rengi çok az insanda görülür. Hisleri kuvvetli olan bu kişiler kalabalık yerlerde bulunmaktan çok hoşlanmazlar. İletişim becerileri kuvvetli olan bu insanlar bazen çok alıngan olabilirler.

6. İndigo

6. İndigo

İndigo aura rengine sahip kişiler sorumluluk almayı bilen, şefkatli ve güven veren kişilerdir. Oldukça zeki ve hassas bir yapıya sahip olan bu insanlar özgürlüklerine de oldukça düşkünlerdir. Aynı zamanda bu aura rengi, ikna yeteneğinin de bir göstergesidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

7. Mor

7. Mor

Mor aura rengine sahip olan kişilerin enerjisi her zaman çok yüksektir ve çok sadıklardır. Sezgileri kuvvetli olan bu kişiler neyin neden olduğunu kısa süre içerisinde anlayabilirler.

8. Bronz

8. Bronz

Bu renk aura sahibi insanlar etrafındaki her şeyi kontrol etme isteği duyarlar. Analiz yetenekleri de kuvvetli olan bu insanlar adalet kavramına çok önem verirler.

9. Pembe

9. Pembe

Pembe renk auraya sahip insanlar içe dönük ve sessizlerdir. Bu kişiler çekingen yapıları ile öne çıkarlar ve sevgi onlar için çok önemlidir. Bu aura reni çoğu zaman yazar ve şairlerde görülür.

10. Gümüş

10. Gümüş

Gümüş rengi aurası olan kişilerin sezgileri kuvvetli ve hayal dünyaları çok geniştir. Çevrelerine güven veren ve dürüstlükleri ile öne çıkan bu kişilerin hayalleri de çok ama çok önemlidir.

11. Altın

11. Altın

Bu renk auraya sahip olan insanlar yetenekli ve sorumluluk sahibi kişilerdir. Güzellikleri ve çekicilikleri ile bilinen bu insanlar çok iyi dinleyici olmaları ile bilinirler. Aynı zamanda bu insanlar çok sakin ve sabırlıdırlar.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
1
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Defne

Aurayla 14 yaşımda tanıştım inandırıcı gelmedi tıpkı burçlar gibi sizce inanılmalı mı ve inanacaksak neden