Görüş Bildir
Haberler
Asus Zenfone C

Asus Zenfone C

Teknolopi
08.02.2015 - 14:55 Son Güncelleme: 08.02.2015 - 22:46

Asus Zenfone C

Asus‘un mobil alemde HTCSamsung ya da LG kadar ön planda olamamasının tek sebebi şüphesiz sektöre girmek için biraz geç kalması. Ancak Zenfone serisi ile duyurduğu bütçe dostu olan ve performans açısından gayet iyi durumda olan telefonlarıyla kısa sürede çok yol kat etti.

MWC‘den sonra yapılan ve gayet önemli bir etkinlik olan CES‘in 2014 yılında gerçekleştirilen ayağında Zenfone’nun devamı olan Asus Zenfone 2’yi duyuran şirketin bu telefonunda tam amına 4 GB RAMbulunuyordu. Bir çok kişi tarafından beğeniyle karşılanan cihaz fiyatı ile de dikkat çekmişti. Aynı zamanda 5,5 inçlik bir ekran ve Intel tarafından üretilen 2.3 GHz hızında yonga seti ile gelen cihazın bir de 2 GB RAM‘li versiyonu duyurulmuştu.

Asus şimdi ise yeni bir pazara adım atıyor. Pazar demek ne kadar doğru bilmiyorum ama giriş seviyesi telefonların yüksek ve orta segmentten oldukça farklı tüketicilere hitap ettiği bir gerçek. Evet, Asusgiriş seviyesi yeni bir model duyurdu. Modelin adı Asus Zenfone C.

Öncelikle cihazın özelliklerini listeleyelim;

  • Intel 1.2 GHz 4 çekirdekli Atom işlemci

  • 4.5 inç TFT 854×480 piksel Ekran

  • 1 GB RAM8 GB dahili depolama

  • 64 GB‘a kadar SD kart desteği

  • Android 4.4 KitKat (5.0 Lollipop gelebilir)

  • 149 gr ağırlık ve 10.9 mm kalınlık

Kamerayı buraya koymadım çünkü biraz daha detaylı değinmek istiyorum. Öncelikle cihazın ana kamerası 5 MP çözünürlükte fotoğraflar çekiyor. Aynı zamanda HDR desteği bulunan kamera Asus‘unZenUI kamera yazılımını kullanıyor. Bu sayede gayet güzel fotoğraflar yakalayabilmek mümkün.

Cihaz Şubat ayı içerisinde tüketicilerin beğenisine sunulacak. Fiyatı hakkında ise henüz net bir bilgi mevcut değil.

Kaynak: http://teknolopi.com/asus-zenfone-c/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın