Görüş Bildir
Haberler
Asus'un Xenon Flaş Aparatı LED Flaştan 400 Kat Daha Güçlü

Asus'un Xenon Flaş Aparatı LED Flaştan 400 Kat Daha Güçlü

Batuhan
11.03.2015 - 11:04

Geçtiğimiz gün Tayvan’da gerçekleştirdiği ZenFone 2 etkinliğinde Asus’un kullanıcılara bir sürprizi daha vardı. Şirket, günümüz cep telefonu kameralarında yer alan LED flaşlardan 400 kat daha güçlü olduğunu söylediği kamera aksesuarını görücüye çıkardı.

Asus’un ZenFlash isimli xenon flaş aparatı , cep telefonu kasasına entegre edildikten sonra USB OTG desteği sayesinde cep telefonu kamerasıyla iletişim kurmaya başlıyor. Asus tarafından geleneksel LED flaşlardan 400 kat daha güçlü olduğu ifade edilen xenon flaş aparatıyla ilgili maalesef elimizde yeterli bilgi bulunmuyor. Örneğin cihaz yalnızca Asus telefonlar mı uyumlu olacak yoksa diğer Android telefonlara da destek verecek mi, bilinmiyor.

Asus aynı etkinlikte bir başka aydınlatma aparatı daha duyurdu. Haberin görselinde de görebileceğiniz LolliFlash isimli aksesuar cep telefonlarından bağımsız çalışıyor. Ortamı aydınlatmak amacıyla kullanılan bu minik ışık kaynağı, cep telefonlarının kulaklık girişine takılabiliyor. Asus’un yeni kamera aksesuarları hakkında önümüzdeki günlerde daha detaylı bilgi edinmeyi umuyoruz.

LOG

Kaynak: http://www.log.com.tr/asusun-xenon-fl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0