Görüş Bildir
Haberler
Assassin’s Creed: Unity’den Performans Yaması

Assassin’s Creed: Unity’den Performans Yaması

Teknoloji Haberleri
28.11.2014 - 23:31 Son Güncelleme: 29.11.2014 - 20:39

Assassin’s Creed: Unity’den Performans Yaması

Assassin’s Creed: Unity’den Performans Yaması
techkafa.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ubisoft Montreal ‘in heyecanla beklediğimiz Assassin’s Creed : Unity ‘ye kavuştuk kavuşmasına ama çıkan sorunlar bir türlü oyunu şöyle güzelce oynamamıza fırsat bırakmadı. 10 farklı stüdyoda geliştirilen Assassin’s Creed : Unity ‘nin FPS sorunları ise sonunda çözülecek gibi gözüküyor.

AC: Unity henüz piyasa çıkmadan önce bile öngörülen sistem gereksinimleri oldukça tepki çekmişti. Diğer yeni oyunların yanında hayli yüksek kalan sistem gereksinimlerinin yanı sıra bir çok oyuncu AC: Unity ‘nin hikayesini de tatmin edici bulmamıştı.

Assassin’s Creed serisinin yedinci oyunu olan Unity ‘nin tüm bu problemlerini aşmaya yönelik Ubisoft bu gün yeni bir yama yayımladı. Şu an için sadece son model konsollara gelen bu güncelleme ani FPS düşüşleri, cp-op modunda yaşanan çöküşler, karakterlerde oluşan buglar ve multiplayer’da karşılaştığımız eşleştirme problemlerinde genel olarak çözümlenme sağlandı.

Ubisoft bu güncellemenin yakın zamanda PC içinde geleceğini belirtti. Aynı zamanda firma oyunculardan yaşanan problemlerden dolayı özür diledi. Bunlara ekstra olarak performans için bir güncelleme daha geleceği haber ile bizleri sevindirdi.

Kaynak: http://techkafa.com/assassins-creed-u...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın