Görüş Bildir
Haberler
Aslında Kaç Yaşındasın?

etiket Aslında Kaç Yaşındasın?

Osman Avcı
10.07.2014 - 15:08 Son Güncelleme: 10.07.2014 - 18:18

Yaş, sadece bir sayıdan ibarettir! Önemli olan ruhun kaç yaşında olduğudur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu zamana kadar yaptığın şeyleri işaretle!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen daha bebeksin!

Sen daha bebeksin. Önünde gidecek daha çok yolun var. Ancak şu denilebilir ki, bu saf duygularını asla kaybetme!

6 yaşındasın!

Sen 6 yaşındasın. Çocuk parkında geçirdiğin dakikaların kıymetini bil; çünkü kuvvetle muhtemel, o dakikalar hayatının en güzel dakikaları olacak...

13 yaşındasın!

Sen 13 yaşındasın. Hayat sana biraz garip gelebilir, hiçbir şeyi de anlam veremiyorsun. Kabul! Sivilcelerin de Allah belasını versin. Onu da kabul! Fakat hayat daha iyiye gidecek. SÖZ VERİYORUZ!

18 yaşındasın!

Sen 18 yaşındasın. Her şeyi bildiğini sanıyor, küçük dağları yarattığını sanıyorsun. Kendini ise 40 yaşında sanıyorsun. Fakat o iş öyle değil işte. Daha yaşayacak çok anın, gidilecek çok yolun var. Hatta yolun başında bile değilsin diyebiliriz. Öğrenmeye açık ol, çok dinle, az konuş. Eğlenceden de eksik kalma! Çünkü Bu yaşlar gelmez bir daha ;)

23 yaşındasın!

23 yaşındasın ve yaşını seviyorsun. Bu gizemli dünyanın kapıları sana daha yeni açıldı. Yine de kendini her şeyi yaşayacağım diye heder etme, çünkü daha hazır değilsin diyebiliriz. Bazı şeyleriyse kafana takma, illaki yolunu bulacaksın. Tecrübeyle sabittir!

28 yaşındasın!

28 yaşındasın ve tam anlamıyla bir yıldızsın. Başarıdan (aşk, iş, aile mevzularından bahsediyoruz) bir adım uzaktasın, ha gayret! Yine de çok acele etme. Biraz daha var, az daha, şu kadar :) Biraz sabır...

35 yaşındasın!

35 yıllık, dopdolu bir hayata sahipsin. Dante gibi ortasındasın ömrün. Ayrıca yetişkinsin artık! Vücudun tersine ilerleyip gençleşemeyeceksin, ki artık gerek de yok. Ve fakat kafan daha da gelişecek, ruhun da. Güzel bir iş çıkardın şimdiye kadar, bunun ekmeğini yeme zamanı geldi de çattı!

37 yaşındasın!

37 yaşındasın ve zirvedesin! Bu zamana kadar her şey için çok uğraştın, çok didindin. Buraya kadar gelirken, tek yardımcınsa tırnaklarındı, hep tutunmayı becerdin yani. Başarılarının tadını çıkarabilirsin, ancak biraz daha dayansan fena olmaz!

41 yaşındasın!

41 yaşındasın ve bununla iftihar ediyorsun. İşinde profesyonel, aşk-aile hayatında ise gerçekçisin. Senin düşüncenin dışında olan her şey ise, tek kelimeyle çocukça geliyor sana. Bununsa tek bir sebebi var: Çocukçalar çünkü! Yine de yapacak daha çok işinin olduğunu düşünüyorsun! Haklısın...

46 yaşındasın!

46'sın ve bununla övünüyorsun. Eskiden 46 yaşında olan insanların bitmiş, çökmüş olduğunu düşünürdün. Şimdi ise bunu diyen o çocuğu görsen, ağzına kürekle vurursun. Bir insanın en güzel yaşlarının 45-50 arası arasında olduğunu düşünüyorsun. Çünkü 15 yaşındaki kadar enerjik; ama 40'lı yaşlar temkinliliğindesin. Muhteşem karışım, hayat sana güzel :)

52 yaşındasın!

52 yaşındasın ve yaşların başkanındasın. Fiziksel olarak değişsen de o çılgın çocuk bi' yerlerde duruyor. Başta dedik ya yaş sadece bir sayıdır. O iş biyolojiyle, matematikle olmuyor yani ;) Senden asla geçmedi. Hatta aksine daha yeni başlıyorsun!..

57 yaşındasın!

57 yaşındasın ve hala zirvedesin. Şu dünyada en zor şey zirveye çıkmaktır. Ama ondan zoru da başarıyı alışkanlık haline getirip, zirvede tutunmaktır. Artık yaş bunalımlarını, saçtaki beyazları falan da kafana takmıyorsun. Sadece işine bakıyorsun. Patronsun çünkü, AKİSİNİ KİMSE İDDİA EDEMEZ!

65 yaşındasın!

65 yaşındasın ve tek kelimeyle kusursuzsun. Eskisi gibi eğlenmiyor, eğlenemiyorsun, kabul! Fakat kim takar. Zaten artık hayattan öyle bir şey beklemiyorsun ki.. Rock starsın sen: Hep cefasını çektin bu dünyanın, sefasını sürme sırasıdır. Bir imza alabilir miyim? :)

75 yaşındasın!

75 yaşındasın, ve kendini bu kadar canlı hissetmemiştin. Hayatı yaşamayı sen bilirsin, sen. Yürümek için bastona gerek duysan da, 'kim takar' diyebiliyorsun kısaca. Evet evet, senin lafın bu 'kim takar', bay/bayan hayat gurusu!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1163
609
534
377
374
330
293