Görüş Bildir
Haberler
Asla Yapmam Deyip Yaptığın Şey Ne?

etiket Asla Yapmam Deyip Yaptığın Şey Ne?

Aburoski
10.10.2019 - 15:00

Birçoğumuz asla yapmam deyip bir şeyler yapmıştır. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da!

3. Çok fazla "keşke" der misin?

4. Peki, yakın arkadaşının eşini aldattığını öğrendin. Bunu aldatılan kişiye söyler misin yoksa saklar mısın?

5. Çevrendekiler seni tanımlarken hangi kelimeyi kesinlikle kullanır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin mevsimin hangisi?

7. Son olarak, hangisine en çok ihtiyacın var?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Asla eski sevgilime dönmem" dedin ama döndün!

Verdiğin cevaplara göre sen eski sevgiline asla dönmeyeceğini söylüyormuşsun fakat bir süre sonra bu kararını çiğneyip ona geri dönmüşsün. Onu affetmek senin için çok zor olsa da kalbinin ona ait olduğunu biliyorsun ve bu nedenle dayanamamış, onunla tekrar denemeye karar vermişsin. Bu söylediklerimiz gerçekleşmemiş olsa bile sen ileride eski sevgiline kesinlikle döneceksin. Biz önceden bunun uyarısını yapalım. :)

"Asla sevgilimi aldatmam" dedin ama aldattın!

Verdiğin cevaplara göre sen asla sevgilini aldatmayacağını düşünmüşsün ve buna kendini inandırmışsın maalesef böyle olmadı, yapamadın. Karşına aniden çıkan senin aklını başından alan birisiyle görüşmüşsün ve sevgilini/eşini aldatmışsın. Bu öyle sıradan bir aldatma da değil. Sen gönlünü o kişiye kaptırmışsın. Bu söylediklerimiz gerçekleşmemiş olsa bile sen ileride sevgilini/eşini aldatacaksın Öyle çok büyük konuşma hiçbir zaman. Biz önceden bunun uyarısını yapalım. :)

"Asla dedikodu yapmam" dedin ama yaptın!

Verdiğin cevaplara göre sen ben dedikodu asla yapmam, insanlarla ilgili konuşmam deyip durmuşsun ama sen onu bizim külahımıza anlat. Kim dedikodu yapmıyorum, yapmam diyorsa yalan söylüyordur. Bu yazılı olmayan bir kuraldır. İnsanların arkadasından sen de konuşmuşsun.Onlar da senin arkandan konuşuyor. Bu böyle sürüp gider. Dedikodu yapmayan kaldı mı ki allah aşkına? :)

"Asla evlenmem" deyip evlendin!

Verdiğin cevaplara göre sen ay yok ne evliliği ben asla evlenmem deyip aşık olduğun insanla evlenmek için elinden geleni yapıp evlenmişsin ya da evleneceksin. Arkadaş ortamlarında bu konuyla ilgili çok atıp tutuyorsun ama bak karşına çıkan birisi seni anında allak bullak etmiş, edecek. :)

"Asla diyetimi bozmayacağım" dedin ama bozdun!

Verdiğin cevaplara göre sen diyetimi asla bozmam deyip ilk fırsatta bozmuşsun. Üzülme insanların çoğu hafta sonu diyete başlayıp pazartesi günü bozuyor zaten. Bu senlik bir durum değil merak etme. :) Bu konuyla ilgili çok kararlar almışsın, çok asla onu yapmam bunu yemem demişsin ama her seferinde de tükürdüğünü yalamışsın. :)

"Asla kimseye söylemem" deyip her şeyi konuştun!

Verdiğin cevaplara göre sen arkadaşlarının sana güvenip söylediği konuları asla kimseye söylemem deyip maşallah ilk fırsatta başkalarına anlatmışsın. Bunu farkında olmadan mı yaptın yoksa bilinçli mi bilmiyoruz ama yaptığın biraz sıkıntılı. İnsanların sana güvenip söylediği şeyleri lütfen bir daha en yakınına bile söyleme. Gerekirse o sır seninle mezara gitsin. Ağzını biraz tut ya. :)

"Asla onun arkasından ağlamam" deyip günlerce ağladın!

Verdiğin cevaplara göre sen eski sevgilinden ayrıldıktan sonra onun arkasından asla ağlamayacağım deyip kendini kandırmışsın. Yalnız kaldığın anlarda ya da onun konusu açıldığında anında ağlamışsın. Onun isminin geçmesine bile dayanamıyorsun. Ah kuzum, seni niye bu kadar üzüyorlar. Asla ağlamayacağım dediysen ağlama. Kimse o gözyaşlarından kıymetli değil, bunu unutma. Şu an geçti mi içindeki acı bilmiyoruz ama geçmediyse de hemen kendini toparla gözyaşlarını sil ve hayatına devam et. :)

"Asla onu aramam" deyip aradın!

Verdiğin cevaplara göre sen asla onu aramam ne hali varsa görsün dedin ama en ufak bi boşluğunda hemen onu aramışsın. Onun sesini duymaya ihtiyacın olduğu bir anda aramışsın ya da ileride arayacaksın. Ya işte öyle büyük konuşmayacaksın. Paşa paşa ararsın sonra. Neyse olan olmuş artık, yapacak bir şey yok ama bir daha böyle bir şey olursa sakın arama. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
532
245
142
129
63
56
51
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

asla onedionun testlerini çözmicem deyip çözmem.

Pasif Kullanıcı

bu siteye girmemem gerek deyip girmem:)

tugcemii

Hiç sevgilim olmadı ki ona geri döneyim hahagshzhz

Merve Yıldız

eski sevgiliye dönmek duştan sonra çıkardığın donu giymek gibidir derken eski sevgiliye dönüp büyük üzüntü yaşamışlığım var vaktinde . onediocuğum bunu bilme... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

ya aslında herkes en az bikere yapmıştır yoksa nerden bilecek..