Görüş Bildir
Haberler
Aşkları Vogue Dergisine Kapak Olan Justin ve Hailey Bieber Hikâyesi ile İlgili Merak Ettiğiniz Her Şey Burada!

Aşkları Vogue Dergisine Kapak Olan Justin ve Hailey Bieber Hikâyesi ile İlgili Merak Ettiğiniz Her Şey Burada!

İki ünlü genç, yaşadıkları aşk ve hızla evliliğe giden yolda hem desteklendi hem de ağır eleştirilere maruz kaldı. Biri dünyanın en ünlü pop starlarından, diğeri ise ailece sanatçı... Çok konuşulmak onlar için kaçınılmazdı! 

Peki bu ay Vogue dergisinin kapak öyküsünde yer alan Hailey ve Justin çifti ile ilgili bilmediğimiz bakalım neler var? Sizler için BuzzFeed'den derledik.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/eleanorbate/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz Eylül ayında New York'ta evlenen çift uzun süredir birliktelikleri ile ilgili birçok şeyi gizli tutuyordu.

Genç ve mutlu çiftimiz kendilerini hazır hissediyor olacak ki, önümüzdeki ay onları Vogue dergisinin kapağında göreceğiz.

Tüm dedikoduların aksine, Hailey öncesinde Justin Bieber hayranı değilmiş. Önce arkadaş olan ikili daha sonra çıkmaya başlamış.

Tüm dedikoduların aksine, Hailey öncesinde Justin Bieber hayranı değilmiş. Önce arkadaş olan ikili daha sonra çıkmaya başlamış.

Röportajın detaylarına göre Hailey'nin dayısı Alec Baldwin ona Justin Bieber konseri bileti aldıktan sonra tanıştılar. O güne dek anlatıldığı gibi 'Justin Bieber'ın dev bir hayranı olmadığını Hailey şöyle anlatıyor,

'Onun ya da başka birinin saplantılı bir hayranı asla olmadım. Hiç böyle deliye dönüp bağırmam falan olmadı. Onun hoş bir adam olduğunu düşünmekten başka aklıma hiçbir şey gelmedi. Herkes ondan biraz hoşlanıyordu.'

2016'da kısa bir süre çıkan çift, anlattıklarına göre 'çok dramatik bir küsme' sonucu ayrıldı.

Hailey ilk romantik denemeleri için şöyle diyor; "O dönemde aslında hala konuşup çözmemiz gereken olumsuz olaylar yaşandı."

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hem Hailey hem de Justin, ilişkilerinin böyle güzel yürümesinin 'duygularını farklı şekillerde ele almalarından kaynaklandığına' inanıyor.

Çift daha sağlıklı iletişim kurmak için terapiye gidiyor ve 'kaba davranmadan tartışma' eğitimi alıyor.

İlk evlendiklerinde Hailey, sosyal medyadan gelen 'bunlar evli kalamaz, başaramazlar' tarzı yorumlar yüzünden çok baskı hissetmiş.

Çift ayrıca cinsel birliktelik yaşamak için evlenmeyi bekledi.

İkili, gençliklerinin farkında olduğunu ve birlikte büyümek için çaba sarf ettiklerini de ekledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte genç çift ve Vogue ile paylaştıkları bazı ilginç itiraflar böyle... Bu arada Justin, Hailey'e 'baby boo' diye hitap ediyormuş!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
118
68
49
13
9
9
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
azurmor

hailey baldwin attığın milyonlarca tweet ve yaladığın milyonlarca justin bieber posteri ve albümüyle gerçekten saplantılı bir fan değilsin keşke biraz dürüst... Devamını Gör

Metolah

Ve senin bütün bunları bilmen :(

blue18justice

bunların da işi zor onedio da olaya el attığına göre çok sürmez

BTS Army

inşallah en kısa sürede ayrılırsınız

Sena

amin