Görüş Bildir
Haberler
Aşkınız Sekteye Uğramasın: İş Sonrası Yorgunlukla Bile Sevgilinizle Yapabileceğiniz 10 Aktivite

etiket Aşkınız Sekteye Uğramasın: İş Sonrası Yorgunlukla Bile Sevgilinizle Yapabileceğiniz 10 Aktivite

Radlands
03.12.2023 - 23:02

İşten eve geldikten sonra yorgunluk yüzünden çoğumuz için hayat bitmiş gibi oluyor. Ama eğer partnerinizi seviyorsanız ve bu yorgunluğa rağmen onunla vakit geçirmek istiyorsanız size birkaç önerimiz bulunuyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Birlikte pratik yemek tariflerini deneyin.

İkiniz de hem yorgun hem de açsanız yemek konusunda iş bölümü yapmak en doğrusu olur. Bu iş bölümünü daha da kolaylaştırmak için birlikte bulduğunuz leziz ve pratik tarifleri birlikte yapabilirsiniz. Yemek yaparken aynı zamanda birbirinize gününüzü anlatabilirsiniz.

2. İkinizin de ilgisini çeken video oyunları bulun.

Video oyunlarıyla keyifli vakit geçirmemek imkansız! İki kişilik oyunlar bulup birbirinizin arkasını kollayın veya birbirinize karşı yarışın. Bakalım kim kazanacak...

3. Karşılıklı olarak birbirinize masaj yapın.

İlk iş olarak güzel bir masaj yağı alın ve süre tutarak birbirinize masaj yapın. Böylece kendi evinizde spa'da gibi hissedebileceğiniz rahatlatıcı bir akşam yaşayabilirsiniz!

4. En sevdiğiniz renkleri kullanarak resim yapın.

Hatta TikTok'taki resim yapma challenge'larını deneyebilirsiniz. Bu challenge'larda her beş dakikada bir resim kağıtları değiştiriliyor. Ortaya nasıl bir şey çıkacak acaba? 🙃

5. İyice rahatlamak için birlikte yoga yapın.

Çift olarak yoga yapmanın birçok olumlu etkisi bulunuyor. Bunların başında aranızdaki bağın daha da derinleşip kuvvetlenmesi geliyor. Ayrıca yorgunluğunuza da iyi geleceğine şüphe yok!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gelecekteki halinize mektup yazın.

Bu mektupları ister 1 ay sonraya, ister 1 sene sonraya yazabilirsiniz. İkiniz de ayrı ayrı yazın ve sonrasında mektupları birbirinize okuyun. Böylece bugüne bakış açınızın ne kadar benzediğini de görebilirsiniz!

7. Kart oyunları oynayın.

Nasıl bir kart oyunu oynayacağınıza karar vermek tamamen size kalmış. Uno, Blackjack, batak veya başka bir oyun... Hangisinde daha çok eğlenecekseniz onu seçmenizde fayda var.

8. Beraber seçtiğiniz bir kitabı okumaya başlayın.

Bu kitabı aynı anda okumaya başlayın ve bölümleri birlikte oturup okuyun. Her gün okumayı bitirdikten sonra kitabın o gün okuduğunuz kısımları hakkında konuşabilirsiniz.

9. En sevdiğiniz şarkılara karaoke yapın.

Bu karaoke partisinde şarkıcı da jüri de ikinizsiniz! Şarkı söyleme sırası kime geldiyse evdeki aksesuarlarla kendini süsleyebilir. Bu da bizden küçük ama eğlenceli bir öneri. 😅

10. Hayal güçlerinizin gücünü birleştirerek bir hikaye yazın.

Hayal güçlerinizin en derinliklerine ineceğiniz bu hikaye tamamen sizin ilişkinize özel olacak! Hikayeyi yıllar yıllar sonra bulup da okuduğunuzda neler hissedeceğinizi bir düşünseniz...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın