Görüş Bildir
Haberler
Aşkı Öldüren Hatalar

Aşkı Öldüren Hatalar

Serkan Demir
22.10.2014 - 23:55 Son Güncelleme: 25.10.2014 - 12:21

Aşkı Öldüren Hatalar

İşin içinde aşk olunca, o kadar çok duygu aynı anda yaşanıyor ki… Sevgi, kaybetme korkusu, ileriye yönelik hayaller, sahiplenme hissi, sorumluluk duygu… Bu kadar çoğun duyguları aynı anda yaşayınca tabiki elimizde olmadan bazı hatalar yapabiliyoruz. Sonuç olarak gözümüzden bile sakındığımız o çok büyük aşk bir anda yerle bir oluyor. Peki aşkımızı korumak için neler yapmalıyız ya da neler yapmamalıyız?

SEVGİLİLİKLE ANNELİĞİ KARIŞTIRMAYIN

İlişki biraz ilerlediği zaman sahiplenme duygusuyla, karşınızdaki insana sevgili olmakla beraber annesi de olabiliyoruz. ” Terlisin su içme”, ”Anahtarlarını aldın mı”, ”Kahvaltını yapmadan çıkamazsın” bu tip diyologlar tamamen sizin iyi niyetinizden ortaya çıkıyor. Fakat erkekler bu tip müdahalelerden maalesef hoşlanmıyor. Kendilerini bir süre sonra sürekli kontrol ve baskı altında hissediyor ve ilişkinin sorumluluğunu taşıyamayacağına karar veriyor.

DÜNYA SADECE SEVGİLİNİZDEN İBARET DEĞİL

Özellikle kadınların yaptığı bir hata da, ilişkiye başladıktan sonra arkadaşlarından yavaş yavaş kopması ve sürekli sevgilisiyle zaman geçirmesi. Tabi doğal olarak bir süre sonra çevrenizde sevgilinizden başka kimse kalmıyor ve sıkıntıdan ona sarmaya başlıyorsunuz. İlişkiyi yavaş yavaş bitiren bu hatayı yapmamaya özen gösterin. Başka bir yönden bakacak olursak, eğer ilişkiniz bir süre sonra sona ererse, yapayalnız kalırsınız.

ALO AŞKIM NERDESİN, NEREDESİN, KİMLESİN?

Bir ilişki yaşıyorsunuz demek sürekli beraber olacaksınız ya da irtibat halinde olacaksınız demek değildir. Kadınlar genelde sevgisini, ilgisini sürekli arayaraki kıskanarak belli etmeye çalışır. Fakat erkekler bunu ”beni çok seviyor, ondan sürekli arayıp soruyor ” diye anlamaz. ”Çok üstüme geliyor, kendimi baskı altında hissediyorum” olarak anlar. Sonra bir gün size bir mesaj gelir; ”Sorun sende değil, bende” ya da ” Sen daha iyilerine kayıksın.”

Sonuç olarak karşınızdaki insanı biraz kendi haline bırakmak lazım. İlişki yaşıyor olsanız bile ikinizin ayrı hayatları, ayrı arkadaşları olduğunu unutmamanız lazım. Size gerçekten değer veriyorsa, bütün korkularınız yersiz. Aşkınızı canlı tutmak için sürekli beraber olmanız gerekmez. Aksine bu ilişkiyi yıpratan en önemli faktördür.

Etiketler:

aşk hatalarıerkekerkeklerin sinir olduğu şeylerilişki hatalarıilişki problemlerikadınkadın erkekkadın hatalarıkadın sitelerikızkızlarkızlara dair herşeymutlu ilişki

Kaynak: http://vaybe.net/aski-olduren-hatalar
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın