Görüş Bildir
Haberler
Aşkı Arayanlar Buraya! Hayatının Aşkıyla Ne Zaman Tanışacağını Söylüyoruz!

etiket Aşkı Arayanlar Buraya! Hayatının Aşkıyla Ne Zaman Tanışacağını Söylüyoruz!

2017'ye girerken çoğu insanın beklentilerinden biri de 'aşk'tır. Biz de sizler için hayatınızın aşkıyla ne zaman tanışacağınızı söyleyelim dedik! Testi çöz, öğren bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hazırsan, başlıyoruz! En son ne zaman birini öptün?

2. Hayallerini süsleyen ilk buluşma bunlardan hangisi olabilir?

3. Partnerinde aradığın, senin için gerçekten çok önemli olan özellik nedir?

4. Her şeyden uzaklaşmak için gidebileceğin romantik bir lokasyon seç bakalım!

5. Söyle bakalım, senin bu hayattaki en büyük hedefin ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ruh eşini buldun diyelim, bu evlerden hangisinde onunla yaşamak isterdin?

7. Son olarak eski sevgilinle nerede tanıştığını da söyle, testimizi bitirelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

2 yıl içinde!

Şu an farklı insanlarla birliktesin. Gerçekten ne aradığını biliyorsun ve denemekten vazgeçmiyorsun. İşte bu insanlar sen farkında olmadan sana yol gösteriyor. Ne için mi? Gerçek aşkını bulman için! 2 yıl içerisinde bulacaksın ve ömür boyu mutluluğa adımını nihayet atacaksın!

4 yıl içinde!

Anladığımız kadarıyla şu an bekar olmaktan ve farklı insanlarla takılmaktan memnunsun. Sevgilim olsun diye çok zorlamıyorsun kendini. Böyle rahatsın! 4 yıl içinde gerçekten ne istediğini bildiğin anda birisi karşına çıkacak ve sen hemen anlayacaksın onun doğru insan olduğunu. Şu an hayatının tadını çıkarmakla meşgulsün!

Şu an onunla birliktesin!

Aslında sen hayatının aşkıyla çoktan tanışmışsın ama farkında değilsin! Bu belki aynı ortamda tanıştığın biri ya da şu an -varsa- flörtleştiğin biri olabilir. Birbirinizi fark ettiğinizde, her şey mükemmel olacak, bizden söylemesi! Her anın tadını doyasıya çıkarın.

1 ay içinde!

2017 sana büyük sürprizlerle geliyor, hazırlıklı ol! Bir ay içerisinde ayaklarını yerden kesecek biriyle tanışacaksın ve o zaman anlayacaksın beklediğine değdiğini! Gözlerini açık tut, duygularını belli etmekten kaçınma ve kalbinin sesini dinle. Büyük mutluluklar kapında!

1 yıl içinde!

Geride bıraktığımız yılda aşk konusunda pek yüzün gülmemiş olabilir ancak 2017 sana büyük bir aşkla geliyor! Mutluluk, aşk, kelebekler, mide krampları... Hepsine hazırlıklı olsan iyi edersin; çünkü bu yıl senin yılın! Kalbinin sesini dinlemekten asla vazgeçme ve doğru insanı bulduğunda ona duygularını belli et. Şimdiden bol şans!

6 ay içinde!

'Nerede artık bu doğru insan, gelsin bir an önce!' dediğini duyar gibiyiz! 2017'nin ilk altı ayı içerisinde işte o doğru insan senin karşına çıkacak sevgili dostumuz! Hatta daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacaksın aşk konusunda. Kıymetini bil, kalbinin sesini dinle ve kendini tutma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
749
485
333
161
135
128
125
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın