Görüş Bildir
Haberler
Askerde Hangi Telefonlar Kullanılır? En İyi 5 Asker Telefonu

Askerde Hangi Telefonlar Kullanılır? En İyi 5 Asker Telefonu

Bahadır
26.01.2023 - 12:38

Askerde belirli kurallar çerçevesinde telefon kullanmak serbesttir. Askerlerin kullanmasına izin verilen telefonlar ise internete erişimi olmayan, tuşlu ve kamerasız telefonlardır. Peki bu kriterlere uygun en iyi telefonlar hangileri? Askerde hangi telefonlar kullanılır? Gelin hep birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Asker telefonu nasıl olmalı?

Asker telefonu nasıl olmalı?

Askerlerin telefonları, internete erişimi olmayan, tuşlu ve kamerasız telefonlar olmalıdır. Göz önünde bulundurulması gereken ilk özellik ise şarjdır. Şarjı uzun giden cihazları tercih edilmelidir. Çünkü askerde priz bulmanız zor olabilir bu durumda telefonunuzu her an şarj edemeyebilirsiniz. Farklı coğrafi koşullarda askerlik yapabilme ihtimalinizden dolayı da tercih edeceğinizi telefonunun darbelere karşı dayanaklı olması da dikkat etmeniz gereken hususlar arasındadır.

1 - Nokia 1200

1 - Nokia 1200

Bir dönemin efsane telefonu olan Nokia 1200, tam bir asker telefonu diyebiliriz. 390 saat bekleme süresi, 7 saate kadar da konuşma süresine imkan tanıyan model, sağlam bir kasaya sahiptir ve darbelere karşı da oldukça dayanıklıdır.

3 - Samsung B310E

3 - Samsung B310E

Uzun pil ömrü ve çift sim kart özelliği ile öne çıkan telefon, diğer tuşlu telefonlara kıyasla oldukça hızlıdır. 2 inçlik ekranın 65K da çözünürlüğü bulunmaktadır. 11 saat konuşma süresi sağlayan model, tam şarj ile de 48 saat kullanılabilir.

2 - Anka M9

2 - Anka M9

Anka M9'un tuşları, standart tuşlu telefonların sahip olduğu tuş boyutundan biraz daha büyüktür. Dayanaklı ve şık tasarımı ile oldukça kullanışlı olan M9 modeli, radyo ve el feneri özelliğini de barındırmaktadır. 1.8 inç büyüklüğünde renkli TFT ekrana sahip olan telefon konuşma süresi 150, bekleme süresi ise 250 dakikadır.

4 - Nokia 112

4 - Nokia 112

Nokia'nın en çok tercih edilen modellerinden biri olan 112, hafif ağırlığı ve küçük boyutu ile tasarım açısından tercih edilebilecek en ergonomik telefonlar arasında yer alıyor. Renkli ekranı ve çift sim kart girişi bulunan telefon, aynı zamanda kulaklık girişi ve el feneri gibi multimedya özelliklerini de taşıyor. Konuşma süresi ise 15 saat.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5 - Samsung E1190

5 - Samsung E1190

Samsung'un tuşlu telefon modellerinde öne çıkanlardan biri de E1190. Günümüzde de yaşça büyüklerin elinde görmeye alışkın olduğumuz telefon, askerlerin de en çok tercih ettikleri telefonlar arasında yer alıyor. Şık tasarımı ile model, 570 saate kadar varan pil ömrüne sahip.

Bu içerik de ilginizi çekebilir ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın