Görüş Bildir
Haberler
Aşk Seni Ne Zaman Bulacak?

etiket Aşk Seni Ne Zaman Bulacak?

Bunca zamandır aradığın aşk ne zaman seni bulacak?

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini söyle bakalım.

1. Daha önce hiç aşık oldun mu?

2. Peki şu zamana kadar kaç tane kız/erkek arkadaşın oldu?

3. Peki partnerinde olmasını istediğin en önemli özellik hangisidir?

4. Söyle bakalım, geçmişte yaşadıklarının geri dönüşü var mıdır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Genelde hafta sonu bunlardan hangisini yapmayı tercih edersin?

6. Peki aşkın hangi aşaması senin için en güzeldir?

7. Sence aşk hangi renktir?

8. Ve son olarak, aşk sence bir tesadüf müdür?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bir yılı aşkın bir zamanın var!

Sen önceki aşklarından o kadar çok çekmişsin ki artık kimseyle bir şeyler yaşamak istemiyorsun. Yalnız kalıp kafanı dinlemek istiyorsun. Çünkü seni gerçekten çok üzmüşler. Bu saatten sonra kimseye güvenin kalmamış. Ne birini sevebileceğini düşünüyorsun ne de güvenebileceğini. O yüzden aşkın seni bulması zaman alabilir. Bu bir yıldan fazla bile olabilir. O yüzden bu süreçte kendine yönelip bir şeyler yapabilirsin. Belli mi olur, bir bakarsın aşk seni hiç beklemediğin bir anda bulur. Fakat gerçekten bir aşkın olması için senin güvenini her anlamda kazanması gerekiyor. Yoksa çok zorlu bir süreç olabilir. Sen o  yüzden uzun bir süre kendinle baş başa kalsan daha iyi olur. Hem bu süre içerisinde kendini iyileştirirsen çok daha iyi olur. Senin bir şeyleri kafan rahat yaşaman için dediğimiz gibi biraz vakte ihtiyacın var. O yüzden aşkın seni bulması biraz zaman alabilir. Ama bulduğu zaman da öyle güzel olacak ki beklediğine değecek. Bunu sende göreceksin. O yüzden sabret ki güzel günler gelsin.

Gerçek aşkı bulmana çok az kaldı!

Sen uzun süredir bir ilişki yaşamıyorsun. Yani yaşıyorsan da gerçek anlamda bir ilişki değil bunlar. Çünkü hiçbir şey hissetmiyorsun. Aşkın varlığına inanan bir insansın. Ve aşkın getirdiği heyecanı, tutkuyu, endişeyi  kimsede yaşamıyorsun. Aslında hayatına bir sürü insan giriyor. Fakat hiçbiri ama hiçbiri istediğini vermiyor. Ya aşktan anlamıyorlar ya da  basit bir şeymiş gibi yaşıyorlar. Bu da doğal olarak seni hayal kırıklığına uğratıyor. Ama merak etme dört-beş ay içerisinde istediğin o aşk seni bulacak. Sadece bu süreçte sabretmesini bilmelisin. E güzel şeylerin yaşanabilmesi için bazı şeylere katlanmak gerekiyor. Bu dünyanın acımasız gerçeği olsa da durum bundan ibaret. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. İşte öğrendin birkaç ay içerisinde muhteşem bir aşk seni bekliyor. Hiç beklemediğin bir anda karşına çıkacak ve şaşkınlığa uğrayacaksın. Hadi yine iyisin en güzel aşkın yaşanacağı günlere çok az kaldı.

Çok yakında yeni bir aşka yelken açacaksın!

Senin şu sıralar hoşlandığın birisi var. Ve ona bir türlü duygularını açamıyorsun. Ama merak etme onun duygularını fark etmesine çok az kaldı. Her şeyin bir zamanı var. Değil mi? Bunca zamandır bekledin ve artık gerçekleşmesine ramak kaldı. Bir-iki ay içerisinde beklediğin o kişi gelecek. Çok ama çok az kaldı. Belki de daha erken gerçekleşebilir. Ama sen bu süreçte bir şey yapma. Sadece beklemelisin. Çünkü onun sana gelmesi an meselesi. Her şeyin olağan bir şekilde ilerlemesine izin vermelisin. Çünkü öyle bir anda gerçekleşecek ki bu aşk sen de şaşıracaksın. Çünkü hiç ümidin yokken birden her şey senin istediğin gibi gelişecek. Gerçekten sen çok ama çok şanslısın. İstediğin kişi gelecek ve muhteşem bir ilişkiye imza atacaksınız. Ne kadar şanslısın! Keşke herkes senin kadar şanslı olabilse.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1809
1202
442
373
221
200
197
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kahve

Gerçek aşkı bulmana çok az kaldı!Diğer testlerdede aynı şeyleri söylüyordun onedio.....

Pasif Kullanıcı

Yalan söylüyor. Aslında hiç yok. çünkü bunlar ufaklıkları kandırmak için yazılmış uydurmalar

Berfin Özcan

Gerçek aşkı bulmana çok az kaldı! Sen uzun süredir bir ilişki yaşamıyorsun. Yani yaşıyorsan da gerçek anlamda bir ilişki değil bunlar. Çünkü hiçbir şey hiss... Devamını Gör