Görüş Bildir
Haberler
Asansör Faciasında Yeni Gelişme

Asansör Faciasında Yeni Gelişme

Caner
09.09.2014 - 19:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

Asansör Faciasında Yeni Gelişme

10 işçinin hayatını kaybettiği asansör faciası nedeniyle gözaltına alınan 5 kişi bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili olarak bir kişi de doğrudan adliyeye gelerek savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

6 KİŞİNİN SORGUSU YAPILDI

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen Torunlar GYO'nun Muhasebe Müdürü M. K., asansörü kuran Geda Majör'ün Genel Müdürü O. D., asansör teknisyenleri A. A. ve T. D. İle Ö. T., soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Erdal Bağcı tarafından sorgulandı.

KARAKOLA GERİ GÖTÜRÜLDÜLER

Adliyeye davet ettiği S. E. ile birlikte toplam 6 kişinin ifadesini alan Savcı Bağcı, S. E.'yi serbest bırakırken, kalan 5 kişi için yarın saat 17.00'a kadar ek gözaltı süresi verdi. Ek gözaltı kararı ile birlikte 5 kişi, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geri götürüldü.

ÖN RAPOR BEKLENİYOR

Ek gözaltı süresinin 7 kişilik bilirkişi heyeti tarafından hazırlanacak olan ön rapor nedeni ile alındığı öğrenildi. Bilirkişiler ile irtibata geçen Savcı Bağcı'nın, ön raporun yarın saat 16.00'ya kadar makamına ulaştırılacağı bilgisini alınca ek gözaltı kararı verdiği belirtildi. Savcı Bağcı'nın, gelmesi beklenen ön rapor doğrultusunda tutuklama talep edip etmeyeceğine karar vereceği öğrenildi.

Yüksel KOÇ - Cem TURSUN / İSTANBUL DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/asansor-faciasi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0