Görüş Bildir
Haberler
Arkandan En Çok Konuşulan Karakter Özelliğin Ne?

etiket Arkandan En Çok Konuşulan Karakter Özelliğin Ne?

İnsanlar arkandan senin hangi özelliğin ile ilgili konuşuyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Hayal gücün nasıldır, hayal kurmaktan hoşlanır mısın?

4. Başkalarından sakladığın bir şey var mı?

4. Başkalarından sakladığın bir şey var mı?

5. Hangi dönemde yaşamak isterdin?

5. Hangi dönemde yaşamak isterdin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nasıl bir aile ortamı tam senlik?

6. Nasıl bir aile ortamı tam senlik?

7. Ennnn yakın arkadaşının belirgin özelliği ne peki?

8. Son olarak, arkadaşlarınla genellikle neler ile ilgili konuşursunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Hırslı" çıktı!

"Hırslı" çıktı!

Senin arkandan en çok konuşulan özelliğin, hırslı olmak. Senin hayatını tek bir kelimeyle özetleyecek olursak o kuşkusuz mücadele olurdu. Sen her konuda zorluk çekebilirsin ama motivasyon ve odaklanma konusunda asla. Hedefe kitlendiğin anlarda adeta güdümlü füze gibisindir, hiçbir şey seni yolundan edemez. Ayrıca önünü görmeyi çok seviyorsun; bu yüzden her ne kadar tutmasa da plan yapmayı çok seviyorsun. Son olarak mental olarak çok güçlüsün, yani senin kafan platinden yapılma :)

"Cömert" çıktı!

"Cömert" çıktı!

Senin arkandan en çok konuşulan özelliğin cömertlik. Bu yüzden sana çok net olarak 'iyilik yap, denize fırlat' insanı diyebiliriz. Senin bu hayattaki yegane amacın başkalarına yardım etmek, öyle ki çoğu kişinin rehberine kolay bulunsun diye 'a' olarak kaydediliyorsun :) Senin bu başkalarına yardım etmelerin, çoğu zaman kendini de unutmana neden oluyor. Olsun arkadaşlarının/ailenin/sevdiklerinin keyfi yerinde olsun da, sen bir şekilde kendi yaralarını iyileştirirsin!

"Hassas" çıktı!

"Hassas" çıktı!

Senin arkandan en çok konuşulan özelliğin, hassas biri olman. Sen bu dünyanın küçük sevgi prensi/prensesisin! Senin kocaman bir kalbin var ve bu kalbe hemen hemen herkes sığabilir. Dünyanın en hassas, en ince insanı olman kuvvetle muhtemel, öyle ki dünyanın en ücra köşesinde yaşanan acı bir olayı ta en derinlerinde hissetmen mümkün. Bu yüzden 'bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın'cı asla değilsin. Son olarak dikkatli, kibar ve nazik olduğunu da eklemek gerek!

"Güvenilir" çıktı!

"Güvenilir" çıktı!

Senin arkandan en çok konuşulan özelliğin, güvenilir olmak. Etrafındaki insanların bileceği üzere sen tam bir sırdaş, tam bir dostsun. Mert, dürüst ve adam gibi adam/kadın gibi kadınsın. Bu hayatta en çok değer verdiğin şeyse samimiyet. Samimiyetsizliği gördüğün zaman içinde ne istek kalıyor ne de inanç. Ayrıca sözünde durmak senin belirgin özelliğin pek tabii ki de, sözünde durmadığın vaki değildir. Kısaca bu hayatta 'insanca, pek insanca' diyebileceğimiz en onurlu özelliğe sahipsin...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
750
320
172
88
32
28
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yigit Karabey

Senin arkandan en çok konuşulan özelliğin cömertlik. Bu yüzden sana çok net olarak "iyilik yap, denize fırlat" insanı diyebiliriz.... olabilir

Uygar Aytun

Hepimiz cömertiz... Pintiler kim? :)