Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşlık Sitelerinde Şansınız Yaver Gitmedi mi? Bu Tüyolar 2018'de Sizi Hedeflerinize Taşıyacak!

Arkadaşlık Sitelerinde Şansınız Yaver Gitmedi mi? Bu Tüyolar 2018'de Sizi Hedeflerinize Taşıyacak!

Rinascita
13.01.2018 - 23:00

2017 yılını yalnız geçirmiş olabilirsiniz. Hatta dışarıda aşkı araya araya bulamayıp, arkadaşlık sitelerinde derdinize deva arıyor da olabilirsiniz. Bu işlerin öyle kolay olmadığının da farkındasınızdır o halde. Elite Daily'den sizler için derlediğimiz bu ufak tüyolarla 2018'de hedeflerinize daha rahat ulaşabilirsiniz.

Kaynak: https://www.elitedaily.com/p/10-datin...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eğlenceli bir biyografi oluşturmakla işe başlayın.

1. Eğlenceli bir biyografi oluşturmakla işe başlayın.

Mesela herhangi bir arkadaşlık sitesinde gezindiğinizi düşünün. Kimlerle daha çok iletişime geçmek istersiniz? Kendisi hakkında dümdüz yazılar yazanlarla mı yoksa biraz daha mizahı kullananlarla mı?

İlişki uzmanı Julia Bekker, profilde ve biyografi kısmında herhangi bir soruyla desteklediğiniz esprili bir şeyler yazmanızı öneriyor.

2. Gülümsediğiniz bir fotoğraf seçin. Profilinizde pozitif bir enerji yayın.

Güneş gözlükleriyle çekilen cansız fotoğraflar ve selfieler yerine içten güldüğünüz, çok mutlu göründüğünüz fotoğrafları seçin. Eğer bu konuda biraz daha teşvik gerekiyorsa da, Tinder'ın verilerine göre gülümsediğinizi gösteren fotoğraflar şansınızı %14 oranında arttırıyor.

3. Gözler kalbin aynasıdır, derler. İnsanların gözlerinizi görmesine izin verin.

Havalı güneş gözlüklerinin sizi daha seksi gösterdiğini düşünüyor olsanız bile, bu düşüncenizden kısa bir süreliğine vazgeçin. Tinder verileri doğrultusunda gözlerinizin görünmediği fotoğraflar kullanmanız şansınızı %12 oranında düşürüyor.

4. Canlı renklerden korkmayın. Etrafa pozitif enerji saçar.

4. Canlı renklerden korkmayın. Etrafa pozitif enerji saçar.

Tinder kullananların dörtte üçü (%72) profilleri için siyah, mavi, bej veya beyaz giydikleri fotoğrafları seçiyorlar. Bunların yerine renkli ve canlı renkleri seçmeniz, çok daha neşeli ve pozitif bir enerji yaymanıza yardımcı olacaktır.

5. Yüzünüz tam anlamıyla görünmeli. Farklı pozlar vermeye çalışarak hayatınızın aşkını kaçırmayın canlar.

Elbette sağ omuz üstünden üç numaralı bakış atmak çok havalı duruyor. Ama bu şekilde doğru eşleşmeyi bulmanız zorlaşıyor. Tinder verilerine göre yüzünüzün ve bedeninizin tam olarak kameraya baktığı fotoğraflarla şansınız %20 artıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fotoğraf seçiminde dikkatli olun. İnce eleyip, sık dokuyun efendim.

Hangi fotoğrafı önce koymanız gerektiğini bilmiyor musunuz? Akıllı telefonunuzun özelliklerini kullanın ve Tinder'ın sizin için en uygun fotoğrafı seçmesini sağlayın. 

Bu özellikleri kullanmak için tek yapmanız gereken ayarlar bölümünden 'Smart Photos' kısmını aktifleştirmek. Sonrasında ise profiliniz sizler için uygun olan fotoğrafları seçecek, siz de eşinizi çok rahat bulacaksınız.

7. Instagram hesabınız ile profiliniz arasında bağlantı kurun.

Böylece adaylara sizi daha fazla tanıyabilme şansı verirsiniz, bu da daha iyi hissettirir. Ayrıca hayatınızın nasıl olduğunu gösteren fotoğraflar da doğru eşleşme için büyük önem taşıyor. İnsanların farklı yaşam tarzlarını düşününce bunun ne kadar faydalı olabileceği açık.

8. Zamanlama önemli!

Tinder'a göre pazar günleri kullanıcıların en aktif oldukları gün. Pazar günleri şansınızın daha da artacağını göz önünde bulundurarak daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

9. Köşeye sıkıştığınız zaman GIF yollayın.

Eğer ne söyleyeceğinizi bilemediyseniz, hemen bir GIF yollayın ve durumu kurtarın. İlk seferler için de cevap almanızı kolaylaştırır.

10. Kendiniz olun, saygıyı da elden bırakmayın.

Kimse saygısız, yalancı ve olmadığı gibi biri davranan kişilerden hoşlanmaz. Siz de kendiniz olun. Karşınızdaki kişiyi tanımıyor olsanız bile saygı duymanız gerektiğini unutmayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
12
11
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alp Eren A.kaya

Bknz İbrahim Tatlıses:yalan

esocan

Dışarıda ki adama güvenmiyoruz, kalkıp bir de internetten buldup mu evlilik planı kuracaz