Görüş Bildir
Haberler
TV
Arka Sokaklar Yeni Bölüm Fragmanı: Arka Sokaklar 611. Son Bölüm Tek Parça İzle…

Arka Sokaklar Yeni Bölüm Fragmanı: Arka Sokaklar 611. Son Bölüm Tek Parça İzle…

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve televizyonların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dün akşam yeni bölümü ile ekranlardaydı. Arka Sokaklar son bölümde, Ekip, Rıza Babayı Amerikalı suç çetesinden kurtarmak için harekete geçti. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar son bölüm yayınlandı. Dizinin sıkı takipçileri, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanını araştırıyor. İşte Arka Sokaklar son bölüm tüm yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yıllardan beri Kanal D’de yayınlanan ve İstanbul Emniyeti’ndeki bir grup polisin maceralarını anlatan Arka Sokaklar, dün akşam 611. bölümü ile ekranlardaydı. Rehin alınan Rıza Baba için tüm ekip seferber oldu. İşte Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı…

Arka Sokaklar 612. Yeni Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar Son Bölüm Yaşananlar

Arka Sokaklar Son Bölüm Yaşananlar

Rıza Baba’nın davetsiz bir ziyaretçisi olur. Bu sırada kendisine atılan iftiradan bir an önce kurtulması gereken Mesut, İlyas Albay’dan yardım ister.

Ekip bir kavgaya müdahale eder ve burada kız kardeşini arayan Levent ile karşılaşırlar. Ekibimiz Levent’e kız kardeşini bulma konusunda söz verir. Fakat Levent’in gizlediği şeyler vardır.

Mafya babası Noyan, yaşadığı silahlı saldırıdan sonra koruma talep eder. Öldürülen bir kızın vakasını inceleyen ekibimizin, kurban ile Noyan arasında bir bağlantı kurması uzun sürmeyecektir.

Arka Sokaklar 611. Bölüm Tek Parça Full İzle

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın