Görüş Bildir
Haberler
Arif Hür Açıkladı: Haluk Levent'in Yerine Ahbap'ın Başına Hangi İsim Geçiyor? Ahbap Derneğinin Amacı Nedir?

Arif Hür Açıkladı: Haluk Levent'in Yerine Ahbap'ın Başına Hangi İsim Geçiyor? Ahbap Derneğinin Amacı Nedir?

AHBAP Derneği'nin kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, 26 Kasım 2022 itibarıyla dernekteki görevini bırakacağını ve yurt dışına yerleşeceğini açıklamıştı. Sevenleri bu duruma üzülse de Haluk Levent'in yerine geçecek ismi de merak ediyor. Gazeteci Arif Hür öyle bir açıklama yaptı ki Haluk Levent'in yerine Ahbap Derneğin'nin başına geçecek ismi duyurdu. Peki Ahbap Derneği'nin başına hangi isim gelecek? İşte Arif Hür'ün yazdığı o yazı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ahbap Derneği, ihtiyaç sahibi kişilere ayni ve nakdi olmak üzere her türlü yardımda bulunmak, toplumda yardımlaşma bilincinin güçlenmesini sağlamak amacıyla kurulmuştu. Sevilen sanatçı Haluk Levent, yıllardır iyiliği ile insanların adeta kalbinde yer edinmiştir. Son günlerde Gazeteci Arif Hür'ün, 'Haluk Levent'in yerine Ahbap'ın başına o mu geçiyor?' başlıklı yazısı sosyal medyada gündem oldu. Peki hangi isim Ahbap Derneği'nin başına geçiyor?

Arif Hür Açıklaması

Arif Hür Açıklaması

AHBAP Derneği'nin kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, 26 Kasım 2022 itibarıyla dernekteki görevini bırakacağını ve yurt dışına yerleşeceğini açıklamıştı. Haluk Levent'in bu kararı büyük yankı uyandırdı.

Arif Hür; ''Edindiğim bilgiye göre; Görevini bırakmaya hazırlanan Haluk Levent, kendisinin yerine sanatçı dostu Feridun Düzağaç'ın geçmesini arzuluyor. Çeyrek asırdır dost olan Feridun Düzağaç ile Haluk Levent, düzenli olarak buluşup gerek müzik gerekse gündeme dair konuları sık sık istişare ediyorlar. Yine bir sohbet esnasında Haluk Levent, Düzağaç'a AHBAP Derneği'nin başına geçip geçemeyeceğini sormuş. Düzağaç, Levent'in bu teklifine henüz net bir cevap vermemiş. Bozcaada'da bohem bir hayat süren Feridun Düzağaç'ın bu tip çetrefilli ve meşakkatli bir işle uğraşmak isteyeceğini pek düşünmüyorum. Ama Haluk Levent yine de şansını denemiş... Dilerim AHBAP Derneği için hayırlısı neyse o olur.' dedi.

Ahbap Derneği'nin Amacı Nedir?

Ahbap Derneği'nin Amacı Nedir?

Ahbap Derneği, ihtiyaç sahibi kişilere ayni ve nakdi olmak üzere her türlü yardımda bulunmak, toplumda yardımlaşma bilincinin güçlenmesini sağlamak, iyi insan ve iyi toplum inşasına hizmet etmek, yeni işbirliği modelleri ve projelerle çağdaş ve sürdürülebilir yardımlaşma ve dayanışma ağları oluşturmak, yerel kültürün korunarak günümüz teknolojik olanaklarıyla gelişmesine ve geleceğe taşınmasına katkı sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın