Görüş Bildir
Haberler
Arda Turan, Atletico Madrid'den Ayrılıyor

Arda Turan, Atletico Madrid'den Ayrılıyor

Fatih
26.06.2015 - 21:32

Atletico Madrid'den ayrılması an meselesi olan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, TRT Spor'da yayınlanan Futbol Günlüğü adlı programa önemli açıklamalarda bulundu.

Arda'nın Atletico Madrid'den ayrılacağını belirten Bulut, 'Ayrılacağını kulübe bildirdim. Arda Atletico Madrid'de her şeyi yaşadı. Yeni bir adım atmak istiyor. Kararı kendisi verdi. İsmi geçen kulüpler doğrudur.

Doğrudan isim vermem doğru olmaz ama yakında nerede oynayacağını açıklayacağız. 10 gün içerisinde yeni takımı belli olacak.

Lig değişikliği olup olmayacağını söyleyemem. O zaman takım ortaya çıkar. Atletico Madrid'den daha iyi bir takıma gidecek. Rakam veremem ama Atletico Madrid ile görüştük ve transferin nasıl olacağını söylediler.' sözlerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Atletico istemedi ama..."

"Atletico istemedi ama..."

Atletico Madrid'in yıldız oyuncuyu göndermeye sıcak bakmadığını söyleyen Ahmet Bulut; Bizim isteğimiz karşısında kırmadılar ve yardımcı oldular. Gelen teklifler sportif açıdan değerlendiriyoruz. Arda'yı daha da yukarıya götürecek bir kulüp olacak.

Barcelona'dan kimseyle görüşmedimArda'yı resmen isteyen 3 kulüp var. Bunlardan birisi Arda'nın yeni takımı olacak. ' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0