Görüş Bildir
Haberler
Arabası Kirlenmesin Diye İşçiyi Bagajında Taşıyan Patron

Arabası Kirlenmesin Diye İşçiyi Bagajında Taşıyan Patron

Deniz Gök
13.01.2022 - 23:08 Son Güncelleme: 14.01.2022 - 00:19

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde inşaat firması sahibi patron, ayakkabısını değiştirmek için yapı markete götürdüğü işçiyi koltuk yerine bagajda taşıdı. Patron, işçiyi bagaja binmesi için zorlamadığını, üzeri kirli olduğu için kendisinin bagajda gitmek istediğini iddia etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu görüntüler geçtiğimiz günlerde Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde kaydedildi. İnşaat sektöründe iş yapan bir firma sahibi, inşaatta çalışan işçiye çalışırken giymek üzere ayakkabı aldı ama numarası küçük geldi. Bunun üzerine işçiyi mağazaya götürmek istedi. Yapı marketin önüne gelindiğinde ön ya da arka koltuk yerine açılan bagajdan inen işçiyi görenler gözlerine inanamadı.

Bagajdan inip yapı markete giren ve ayakkabısını değiştiren işçi, tekrar bagaja bindi ve kapısı bir vatandaşın yardımıyla kapatıldı.

Görenlerin büyük tepkisine yol açan olay, cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı. 👇

Araç sahibi ise, işçiyi bagaja binmesi için zorlamadığını, üzeri kirli olduğu için kendisinin bagajda gitmek istediğini iddia etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
61
47
17
12
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nilay

Görgüsüz pislik araban temiz olsa nolur kalbin bok

Gökçe

Kıran vurdu memleketi zalimler hakan olmuştur. Yedikleri yoksulun eti. İçtikleri kan olmuştur. Kula kulluk etmeyenin mekanı zindan olmuştur. Dün dinsizim diy... Devamını Gör

hakan serinel

hay agzina saglik

PureCoffee

Bundan 12 yıl önce amele olarak çalışırken patronun arabasına binmem gerekiyordu ve üzerim leş gibiydi. Ben etraftan gazete falan ararken patron “ne arıyorsu... Devamını Gör