Görüş Bildir
Haberler
Apple, 9 Mart'ta Apple Watch İçin Özel Etkinlik Düzenliyor

Apple, 9 Mart'ta Apple Watch İçin Özel Etkinlik Düzenliyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanın en büyük teknoloji markalarından Apple, 9 Mart tarihinde gerçekleştireceği Spring Forward adlı etkinliği için davetiyelerini yayınladı. 

En büyük ve en popüler teknoloji markalarından Apple, kısa süre önce önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği etkinliğinin davetiyesini yayınladı.Ana konu Apple Watch

Spring Forward adlı etkinlik, 9 Mart tarihinde San Francisco'da, Türkiye saati ile 20:00'de gerçekleşecek ve etkinliğin ana konusu, Apple'ın Nisan ayında satışa sunacağını açıkladığı Apple Watch olacak.

Hatırlayacağımız üzere, Apple'ın ilk olarak geçtiğimiz Eylül ayında iPhone 6ve iPhone 6 Plus modelleri ile tanıttığı Apple Watch, hemen satışa sunulmamıştı.

Apple'ın en erken 2015 yılının başlarında satışa sunacağını belirttiği Apple Watch'ın çıkış tarihi, geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklama ile kesinleşmişti.

Tim Cook tarafından Nisan ayında satışa sunulacağı açıklanan Apple Watch,9 Mart'taki Spring Forward etkinliğinde çok daha fazla detaylanacak ve Apple Watch modellerinin fiyatları da bu etkinlikte açıklanacak.

Macbook Air ve Beats Music'te gündemde!

Ayrıca etkinlikte bir süre konuşulan, fakat son dönemde gündeme pek fazla gelmeyen 12 inç ekranlı Macbook Air'in ve Apple'ın uzun zaman önce satın aldığı Beats Music ile alakalı bir çalışmasının da gündeme gelebileceği konuşuluyor.

  • ShiftDelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/applein-spring...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0