Görüş Bildir
Haberler
Anti-Adblock Killer, Reklam Engellediğiniz İçin Sizi Engelleyen Sitelere Girmenizi Sağlıyor

Anti-Adblock Killer, Reklam Engellediğiniz İçin Sizi Engelleyen Sitelere Girmenizi Sağlıyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Wired geçen hafta reklam engelleyici kullanan kullanıcıları için oldukça ilginç bir yaklaşım ortaya koydu. Bu kullanıcılar ya siteyi göremeyecekler ya da az bir ücret ödeyerek reklamsız erişime geçebilecekler. Üstelik kendisi böyle bir zorunluluk koyan ilk site de değil. Reklam gelirlerinin azalmasından endişe eden ve aralarında Türkçe içerik sitelerinin de bulunduğu pek çok site, reklam engelleyici yazılımlar ile benzer şekilde savaşmaya çalışıyor.

Bazı kullanıcılar bu değişimden hiç de memnun olmadığı aşikar. Reklam engelleyici program üreticilerinin ise kendi kullanıcılarını nasıl destekleyeceği yakın zamana kadar merak konusuydu.

Elbette internet bu uygulamaya boyun eğmedi ve Anti-Adblock Killer ortaya çıktı. Bu yeni program, reklam engelleyici kullanan kişileri engelleyen siteleri kandırarak reklamları görüyormuşsunuz gibi siteye girmenizi sağlıyor.

Anti-Adblock Killer, JavaScript gibi özellikleri devre dışı bırakarak sayfaları reklamsız bir şekilde ziyaret etmenizi sağlıyor. Bu demek oluyor ki reklamsız kullanan kişileri engelleyen Forbes gibi sitelere bile rahatça girebilirsiniz.

Kullanıcıları engelleyen bu sitelere karşı oldukça iyi çalışan bu programın karşısında site sahiplerinin Anti-Adblock Killer kullanan kişilere karşı ne yapacağı ise merak konusu.

Kaynak: http://thenextweb.com/apps/2016/02/11...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın