Görüş Bildir
Haberler
Antalya'yı Sağanak Vurdu: Toplu Taşıma Araçlarını, Evler ve Seraları Su Bastı

Antalya'yı Sağanak Vurdu: Toplu Taşıma Araçlarını, Evler ve Seraları Su Bastı

Batuhan
29.12.2020 - 09:10

Antalya'nın Kumluca ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve akşam saatlerinde etkili olan sağanak ve rüzgar, vatandaşlara ait bazı ev ve seralarda zarara yol açtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya’da akşam saatlerinde başlayan ve kısıtlama saatine kadar devam eden sağanak özellikle mahalle aralarındaki yolları suyla doldurdu. Ana arterlerde güçlükle ilerleyen trafik bazı ara sokaklarda tamamen durdu, otomobiller ve cipler suyun içinde mahsur kaldı.

Otobüsün içini su bastı

Otobüsün içini su bastı

Toplu taşıma aracı otobüslerde lastiklerini kapatacak kadar yükselen suyun içinde hareket etmekte zorlandı, otobüslerin içi suyla doldu.

Araçlar, 1 metrenin üzerine kadar yükselen suların içinde mahsur kalırken bazı sürücüler araçlarının bırakıp yürüyerek yollarına devam etti.

Araçlar, çekiciler tarafından bulundukları yerden çekildi. Bir toplu taşıma aracı içine giren sular ise yolcular tarafından görüntülendi. Otobüsün zemini yaklaşık 30 santim yüksekliğinde suyla doldu.

Seraları su bastı

Seraları su bastı

Yağış ve rüzgar nedeniyle Karşıyaka Mahallesi'nde bazı seralar çökerken, bazılarının da plastik örtüleri yırtıldı. Sarıcasu Mahallesi Zahmakıranlar mevkinde ise yağmur suyu tahliye kanallarının tıkanması sonucu bazı sera ve evleri su bastı.

"Çiftçilerimiz perişan"

"Çiftçilerimiz perişan"

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Osman Durakoğlu, AA muhabirine, akşam saatlerinde sağanak yağışla birlikte çıkan fırtınanın hortuma dönüştüğünü ifade ederek mahallede bazı seraları yıkıldığını bazılarının da plastik örtülerinin zarar gördüğünü söyledi.

Havanın karanlık olması nedeniyle ne kadar alanda zarar olduğunu henüz bilinmediğini belirten Durakoğlu, 'Çiftçilerimiz perişan. Allah çiftçilerimizin yardımcısı olsun.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mgs

bütün büyükşehirlerin her şiddetli yağmur sonrası bu duruma düşmesi gerçekten belediyeciliğin altyapıdan çok üstyapı ile uğraştığının en büyük göstergesi.hiç... Devamını Gör