Görüş Bildir
Haberler
Anonymous İlk Taşı Attı: Elon Musk’a ve Çin’e Karşı Yeni Kripto Para Hamlesi!

etiket Anonymous İlk Taşı Attı: Elon Musk’a ve Çin’e Karşı Yeni Kripto Para Hamlesi!

Anonymous, Bitcoin piyasasında olan düşüşlere etkisi olduğu konuşulan Tesla CEO’su ve ünlü milyarder Elon Musk ile savaşmak için kendi kripto para birimini tanıtıyor. Anonymous, sözde “Anon Inu” adlı kendi kripto para birimini duyurduğu yeni bir video yayınladı.

Gelin Anonymous'un yeni projesini birlikte inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anonymous'dan videolu açıklama...

Güvenirliği şüpheli yeni coin...

Güvenirliği şüpheli yeni coin...

Hacking grubunun merkezi olmayan doğası nedeniyle, şüpheli bir iddia altında yeni bir kripto parayı gerçekten shilling edip etmediği belirsiz.

Projenin ana amaçlarından biri Elon Musk ile savaşmak.

Projenin ana amaçlarından biri Elon Musk ile savaşmak.

Anonymous, geçtiğimiz aylarda Elon Musk’ı piyasa paylaşımları nedeniyle tehdit etti. Şu an Anonymous, Tesla CEO’su  Elon Musk ile savaşmak için kendi kripto para birimini tanıtıyor. Elon Musk, basın saati itibariyle konuya yönelik bir paylaşımda bulunmadı.

Anonymous'un Elon Musk a karşı geçmişte yaptığı ilk açıklamaya bir göz atalım.

Anonymous'un Elon Musk a karşı geçmişte yaptığı ilk açıklamaya bir göz atalım.

“Twitter’da paylaştığın gönderilerin yorumlarında görüldüğü üzere, kripto para piyasasıyla oynadığın oyunlar milyonlarca hayatı mahvetti. Milyonlarca yatırımcı hayatlarını düzeltmek için kripto para gelirlerine umut bağlamıştı. Çalınmış Güney Afrika topraklarında, ırksal pozitif ayrımcılığa uğradığın zümrüt madenlerinin ortasında doğduğun ve dünyadaki çalışan kesiminin çektiği sıkıntılar hakkında en ufak fikrin olmadığı için bu, senin asla anlayamayacağın bir şey. Ortamın en akıllısı olduğunu sanabilirsin, ama şimdi kendine denk bir rakip buldun. Biz Anonymous’uz. Biz bir orduyuz. Bizi bekleyin”

Bir yandan Çin'e de gözdağı.

Bir yandan Çin'e de gözdağı.

Çin'se yeni politikalarıyla Haziran ayında kripto piyasasında gerçekleşen düşüşlerin sebebi olarak görülüyor. Anonymous aynı zamanda Çin için de tehditvari açıklamalarda bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın