Görüş Bildir
Haberler
Annelerden En Yüksek Puanları Kapmış Bebek Bezleri

etiket Annelerden En Yüksek Puanları Kapmış Bebek Bezleri

Kübra
23.12.2021 - 01:15

Anneyseniz hayat zaten zor. Eğer bebekli bir anneyseniz çok daha zor. Bebekli annelerin bu zor hayatına bir de bebeğin huzursuzluğu eklenirse hiç kimse size hayatın zorluğundan dem vuramaz! Bebekli annelerin hayatlarını biraz kolaylaştırmak için bebeklerin keyifli bir gün ve huzurlu bir uyku geçirmesi şart. Bebeğimizin konforu içinse kullandığımız bebek bezleri çok önemli.

Pişik sorunlarını unutacağınız, çiş kaçırmanın adını duyunca gülüp geçeceğiniz, bebeğinizin cildine zarar vermeyen, kullanan annelerin güvenle önerdiği en iyi bebek bezlerini sizin için seçtik.

 Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sleepy Natural Bebek Bezi Junior

1. Sleepy Natural Bebek Bezi Junior

Sleepy saf, doğal ve organik içeriğe sahip annelerin en çok tercih ettiği bezler arasında yerini alıyor. Bambu özlü gelişmiş bölgesiyle sızdırma yapmayan, organik pamuk lifleri sayesinde kuruluğu artıran bir bez olmasıyla bebeğinizin pişik sorununu yaşamasına engel oluyor.

Şu an indirimde olan paketine ulaşmak istersen linki burada.

Sleppy den biz memnun kalıyoruz başka bez denedik maalesef çocuğumuz pişik oldu sleepy den şaşmam bir daha hem de yerli olması çok güzel bir durum.

2. Yenidoğan bebekler için en çok tercih edilenler arasında.

2. Yenidoğan bebekler için en çok tercih edilenler arasında.

Sleepy natural yenidoğan paketinin içinde 210 adet bulunuyor. Bebeğinizin hassas cildine uygun olarak üretilmiş bu bez annelerden de tam not almış.

Şu anda indirimli fiyatlıyla gayet uygun. Linki burada.

sleepy markası zaten kendini kanıtlamış bir marka yenidoğan aldık 210 adet 10 adette hediye göndermişler teşekkürler sleepy 🙂

3. Konu bebek bezi olunca aklımıza ilk o geliyor.

3. Konu bebek bezi olunca aklımıza ilk o geliyor.

Yenidoğan bebeğinizin cildi için özel olarak tasarlanmış, tamamen ipeksi yumuşaklıktaki bebek bezleri ıslaklığı hızla emerek anında kuruluk hissi veriyor. Cildin nefes alması için özel malzemelerden yapılmış.

 Ayrıca bebeğinizin altının ne zaman değiştirilmesi gerektiğini gösteren renk değiştiren bir ıslaklık göstergesi bulunması da büyük kolaylık sağlıyor.

Linki burada.

Pişik yapmayan kalitesinden ödün vermeyen bebek bezi yenidoğan bebeğimde kullanıyorum çok memnunum

4. Bez yokmuş gibi rahatlık sunuyor.

4. Bez yokmuş gibi rahatlık sunuyor.

Molfix, bezin sadece kuru tutmasıyla yetinmiyor. Aynı zamanda esnek yan, bel bantlarına ek olarak elastik gövde sistemini sunar. Bez ıslandığında sarkma yapmıyor böylece bebeğin vücuduna mükemmel uyum sağlayıp hareket özgürlüğü sağlıyor.

Fırsat paketine ulaşmak istersen buradan ulaşabilirsin.

Çok memnun kaldım. Daha önce yeşilini kullanıyorduk. Ama bu da iyi. Daha ince yapıda. Gereksiz şiş durmuyor. 60lı iki pakette göndermişlerdi. Ama benim için sorun değil. Daha iyi oldu.

5. 14 saate kadar kuruluk sağlıyor.

5. 14 saate kadar kuruluk sağlıyor.

Emici bölgede kuruluğu artıran doğal pamuk lifleri kullanılmış ve doğal zeytinyağı uygulaması yapılmış. Böylece bebeğinizin artık pişik problemi ortadan kalmış olacak. 

Şu anda indirimde olan bu beze ulaşmak için tıkla.

Bu bezi bebeğinde kullanmış bir annenin yorumu şöyle:

Kızım 1 ay pişik kaldı hangi kremi kullandıysam geçmedi ama bu markayı kullanmaya başladığımızda geçti tavsiye ederim

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sleepy bir ilki gerçekleştirmiş.

6. Sleepy bir ilki gerçekleştirmiş.

Sleepy Bio Natural bezinin emici yüzey üzerinde bulunan kumaş tabaka cilt bakımına yardımcı olan badem sütü proteini ile kaplanmış. Üretimi esnasında bebeğinizin cildine zarar verebilecek bileşenleri kullanmaması da gönül rahatlığıyla tercih edilmesini sağlıyor.

İndirimli fiyatı kaçırmak istemiyorsan buradan alabilirsin.

1 aylık bebeğime stok yapıyorum, ilk çocuğumda da çok memnundum, bio da çok çok iyi bence.

7. Geceleri uyku bölünmesine son!

7. Geceleri uyku bölünmesine son!

Prima Pampers gece külot bezi gece boyu ekstra koruma sağlar. Gece boyunca kuruluk için ekstra koruma ve çift güvenlikli bariyer ile bacakların etrafından sızıntıyı önlemeye yardımcı olur. Böylece hem sizin hem bebeğinizin uykusu bölünmeyecek.

Bu fırsat paketini indirimdeyken almak istersen tıkla.

8. Geceleri bu külot bezini de tercih edebilirsin.

8. Geceleri bu külot bezini de tercih edebilirsin.

Lavanta yağlı pijama desenli gece külotu 15 saatten fazla emme kapasitesine sahip. Ayrıca bezin üzerinde bulunan ıslaklık göstergesi sayesinde külot bezin doluluk oranını kolayca görmenizi sağlar.

Uygun fiyatıyla da en çok tercih edilenler arasında yer alan bu bezi satın almak istersen tıkla.

Bu bezin daha iyisini görmedim asla sızdırma yapmıyor koku yaymıyor en önemlisi bebeğin cildini tahriş edip sıkmıyor. Çok memnum kaldık 

9. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir bez arıyorsan Bebem Natural bebek bezini düşünebilirsin.

9. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir bez arıyorsan Bebem Natural bebek bezini düşünebilirsin.

Klor, parfüm, paraben içermeyen doğal bambu lifleriyle ultra emicilik sağlayan bir bez. Organik pamuk özü sayesinde yumuşaklık ve kuruluk sağlıyor.

Bu ürüne ulaşmak istersen tıkla.

Bu bezi satın almış bir annenin yorumu şöyle:

beğendim. pişik yapmadı sızdırma da olmadı hem kalıbı geniş yumuşak fiyatı da uygun daha ne olsun bundan sonra bebem natural kullanacağım diyebilirim.

10. Botanik özler bulunduran bebek bezi.

10. Botanik özler bulunduran bebek bezi.

Papatya, aloe vera, E vitamini, ipek proteini ve zeytinyağı özlerini bulunduran bu bez, yumuşak ve ipeksi dokuya sahip. Botanic soft teknolojisi sayesinde nefes alan iç dış yüzeyi ile bebeğinizin pişik olmasını önlüyor.

İncelemek istersen linki burada.

Ben bu bezden çok memnunum. Hiçbir pişik ve rahatsızlık vermedi bebeğime. Büyüklüğü de ideal. Bittikten sonra tekrar alacağım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Prima Aktif Bebek Bezi

11. Prima Aktif Bebek Bezi

Bebekler uyurken bizlere kıyasla iki kat daha fazla hareket edebilir bu yüzden bezinde sızıntılar yaşanabilir. Aktif bebek bezleri sıvıyı anında emen, bel ve bacak bölgelerinde sızıntıları önlemeye yardımcı olan 3 yönlü koruma sistemi sayesinde sızdırmalara karşı gece gündüz koruma sağlar.

Hem sizi hem bebeğinizi mutlu eden bezi hazır indirimdeyken kaçırmayın!

Linki burada.

En sızdırmaz bebek bezi. Çok memnunuz

12. Bebeklerin ayaklarına kadar sarkmış bezlere elveda!

12. Bebeklerin ayaklarına kadar sarkmış bezlere elveda!

6 saate kadar kuruluk imkanı sağlayan yeni Prima günlük rahatlık bezi, hava kanallı kuruluk sağlar. İnce, esnek ve sarkma yapmayan yapısıyla bebeğinizi rahat ettirir. 

Evin içinde rahatça koşturup oynayabilecek rahatlığı sağlayan bu bezi buraya bırakıyorum.

Vallahi 2. çocuğumda da bunu kullanmaya başladım. Memnunum hafif ve poposu daha havadar. zaten yeterince kapatıyor bezler dolayısıyla en iyisi bu ve 2 oğlumda da sızdırma yapmadı, yapmıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın