Görüş Bildir
Haberler
Evinize Bambaşka Bir Hava Katacak Sıradışı Çaydanlıklar

etiket Evinize Bambaşka Bir Hava Katacak Sıradışı Çaydanlıklar

Kübra
18.12.2021 - 12:15

Tatlı muhabbetlerin bahanesi, kahvaltı sofralarımızın olmazsa olmazı, ince belli bardakta içtiğimiz güzel demlenmiş çay gibisi yok. Hele evimizde kendi damak zevkimize göre demlediğimiz bir çay olursa daha ne olsun! 

Eğer siz de çayı çok seviyor ama eski sıkıcı çaydanlıklarınızdan da sıkıldıysanız mutfağınıza renk katacak bir çaydanlığa merhaba diyebilirsiniz. İlk görüşte bu benim olmalı dedirtecek, birbirinden şık çaydanlıkları sizin için derledik gelin hemen bakalım!

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Suyun kaynayışını izlerken kendinizden geçebilirsiniz.

1. Suyun kaynayışını izlerken kendinizden geçebilirsiniz.

Tamamen camdan imal edilmiş Borasilikat cam büyük çaydanlık takımını direkt ateş üzerinde kullanabilirsiniz. İçindeki çelik süzgeç ile şık olduğu kadar kullanışlı olan bu çaydanlığı hemen buradan alabilirsin.

Çok severek kullanıyorum. Cam çabuk kırılır diye düşünmüştüm ama gayet sağlam. Yaklaşık iki aydır sürekli kullanıyorum ve makinede yıkamama rağmen hiç birşey olmadı

2. Vintage çaydanlığa bayıldım.

2. Vintage çaydanlığa bayıldım.

Vintage sevenlerin bayılacağı bu çaydanlığı ister kendinize isterseniz de sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz.

Linkini buraya bıraktım.

Bu tarz diğer çaydanlıklara da bakmak istersen buradan bakabilirsin!

Kullanıcı yorumu:

Çeyizim için aldım . Ürün çok şık. Sağlam ulaştı çok şükür. Paketlemesi güzeldi zarar görmesin diye. Güzel günlerde kullanmak dileğiyle 🌸

3. Gold detaylı beyaz çaydanlık çok estetik değil mi?

3. Gold detaylı beyaz çaydanlık çok estetik değil mi?

Bu beyaz emaye çaydanlığın ergonomik kulpları kolay servis yapmayı sağlıyor. Silikon yapılı malzemeden üretilen üst demlik kulbu ise el yakmadan çay servisi yapmanıza yardımcı oluyor. Çaydanlığın kapak kısmı hem alt, hem üst hazneye uyması ise iki haznenin ayrı ayrı kullanılmasına da olanak sağlıyor. Hemen almak istersen buraya tıkla!

Çok kaliteli bir ürün tavsiye ederim

4. Celine Emaye Baby Blue Çaydanlık Takımı

4. Celine Emaye Baby Blue Çaydanlık Takımı

Dekoratif bir biblo gibi dursa da bu şık şey gerçekten bir çaydanlık! Dayanıklı yapısı ve pürüzsüz yüzeyiyle mutfağınızın vazgeçilmezi olacak. Linkini buraya bıraktım.

bu minnos caydanliga bayıldım üstü porselen yanında yatasim geliyor ceyizime koydum 💓

5. Siyahın asaletinden vazgeçemeyenler buraya!

5. Siyahın asaletinden vazgeçemeyenler buraya!

Altın renkli kulpları ve detayları ile şık bir görünüme sahip bu çaydanlık, mat siyah rengiyle de tüm mutfak eşyalarınızla uyumlu görünerek mutfak takımınızı tamamlayacak. 

Hemen almak için tıkla!

Muhteşem rengi kalitesi harika

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Siyaha bir de mermer deseni mi katsak?

6. Siyaha bir de mermer deseni mi katsak?

Siyaha altın renginin yakıştığı kesin. Mermer deseni ile adeta mutfağın ayrılmaz bir parçası gibi görünen bu emaye çaydanlığı almak istersen hemen buraya tıkla.

bayildim tavsiye ederim

7. Çayı ısıtmaya son!

7. Çayı ısıtmaya son!

Baş döndüren tasarımıyla sizi kendisine aşık edecek bu cam demliğin en güzel özelliği altında ayrı bir cam ısıtıcısının olması. Şirin mi şirin bu demliği almak istersen linki burada!

o kadar şık ve güzelki .. bayıldım

8. Şu zarafete bakın!

8. Şu zarafete bakın!

Mutfağınızda bir çok zarif parça olsa da bu çaydanlıktan hepsinin üzerindeki ilgiyi kendisine çekmeyi başaracak. Göz alıcı parlak görünümlü, pudra ve beyaz renkli tasarımlı bu tatlı çaydanlık, ergonomik kulpları sayesinde rahat kullanım olanağı sağlıyor. Sen de beğendiysen buradan alabilirsin.

hediye olarak almıştım çok güzel teşekkür ederim

9. Hem cam olsun hem büyük olsun.

9. Hem cam olsun hem büyük olsun.

3,6 litre hacimli borosilikattan üretilmiş bu çaydanlık şıklık ve sağlamlığı bir arada isteyenler için ideal. İncelemek ve satın almak istersen buraya tıkla!

ürün aynı göründüğü gibi geldi büyük boy ve çok kullanışlı

10. Damalı tasarımıyla fark yaratacak.

10. Damalı tasarımıyla fark yaratacak.

Bu emaye çaydanlığın krem ve siyah renkli damalı tasarımı mutfağınızda dikkatleri üzerine toplayacak. Oldukça ilgi uyandıran bu çaydanlığın mutfağında yerini almasını istiyorsan hemen tıkla!

süper bir ürün bayıldım

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çay keyfini üçe katlayın!

11. Çay keyfini üçe katlayın!

Kullanışlı olma konusunda çığır açan bu çaydanlık üç farklı haznesiyle üç farklı kullanım imkanı sağlıyor. İster küçük çaydanlık ister büyük çaydanlık isterseniz üç katlı dev çaydanlık. Mini Demlik Setini kahvaltı sofralarınızda, orta ve büyük boy demlik setini kalabalık sofralarınızda kullanarak çay keyfini hep istediğiniz gibi yaşayın.

 Bu şık ve kullanışlı çaydanlığı hemen almak için tıkla!

12. Klasik modelden vazgeçemeyenleri de unutmayalım.

12. Klasik modelden vazgeçemeyenleri de unutmayalım.

Emsan miras çelik çaydanlık en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Demlik kapağında kilit sistemi sayesinde çay doldururken düşmesini engelliyor. Bulaşık makinesinde de yıkanabilen bu çaydanlığa ulaşmak için tıkla. 

Buna benzer diğer çaydanlıklara bakmak istersen buradan ulaşabilirsin.

Büyüklük ideal, kullanışlı, buhar çıkışı olması çok güzel, memnun kaldım. Daha önce de Emsan ürünleri kullandığım için tercih etmiştim, tavsiye ederim. Trendyol'a 2 gün içinde siparişimi teslim ettiği için ayrıca çok teşekkürler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın