Görüş Bildir
Haberler
Cansız ve Yıpranmış Saçların Kurtarıcısı Olan Keratinli Saç Bakım Ürünleri

etiket Cansız ve Yıpranmış Saçların Kurtarıcısı Olan Keratinli Saç Bakım Ürünleri

Kübra
15.12.2021 - 12:30

Mevsim değişiklikleri, kireçli sular ve hava kirliliği gibi çevre faktörleri ile saç boyaları, fön ve düzleştirme gibi işlemler birleşince saçlarımızın yıpranması kaçınılmaz oluyor. Yıpranan saç tellerine bakım yapmak için çok fazla para harcamaya gerek kalmadan evimizde keratin içeren bakım ürünlerini uygulayabiliriz.

Keratin, saç telindeki küçük pulcukları kaplayarak saç teline karşı koruyucu bir tabaka oluşturur ve dış etkenlerden zarar görmesini engeller. Saçın ihtiyacı olan nemi koruyarak besler ve her keratin uygulama işlemden sonra derinin ipeksi bir yumuşaklık kazanmasına yardımcı olur. Gelin birlikte keratin içeren bakım ürünlerine göz atalım.

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Keratin saçlarınıza hızla nüfus ederek yapılandırır, pürüzsüz, canlı ve parlak görünmesini sağlar.

1. Keratin saçlarınıza hızla nüfus ederek yapılandırır, pürüzsüz, canlı ve parlak görünmesini sağlar.

Botanica comfort aşırı yıpranmış saçlar için yapılmış keratin bakım yağı. Boya yüzünden yanmış ya da yıpranmış, cansız saçlarınıza yumuşaklık ve parlaklık kazandırarak eski haline dönmesine yardımcı oluyor. 

Şu an indirimli fiyatıyla 44.90TL olan bu ürünü kaçırmayın!

Kullanıcı yorumu:

Tek kelimeyle mükemmel! Değerlendirmek için bi süre bekledim elime geçtiği ilk günden beri kullanıyorum çok bir zaman olmadı ama 1 ay önce ombreli saçımı yeniletmek için hiç gitmediğim bir kuaföre gittim ve resmen saçlarımı yakmıştı sarı üstüne sarı yapmayı beceremediği için o kadar kötü haldeydi ki saçlarım ürün anında yumuşacık yaptı ve parlak sağlıklı görünmesine yardımcı oldu. Duştan sonra nemli saça daha sonra da kurutunca kullanıyorum kokusu hissi her şeyi mükemmel ve de saçta asla ağırlık yapıp pis hissiyatı yaratmıyor bundan sonra kullanacağım tek saç yağı bu olacak

2. Biotin&Keratin İçeren Dökülme Karşıtı & Sağlıklı Uzamaya Yardımcı Saç Kremi

2. Biotin&Keratin İçeren Dökülme Karşıtı & Sağlıklı Uzamaya Yardımcı Saç Kremi

Biotin ve keratin içeren dökülme karşıtı ve sağlıklı uzamaya yardımcı saç bakım kremi, zayıf yapıdaki saçlar için geliştirilmiştir. Biotin eksikliği sebebiyle oluşan saç kaybı, dökülme ve kepek sorununu iyileştirmeye yardımcı olur.

İçerdiği bitkisel keratin sayesinde saçlarımızı onarıp korumayı sağlar. Silikon ve paraben içermemesi de çok güzel.

ilk kullandığımda saçımı sertleştirdiğimi düşünmüştüm ama 1 kutu kullandıktan sonra saçımda inanılmaz bir hacim, gürlük, ve uzama hali oldu. çok memnun kaldım. 3 kutu daha sipariş verdim. teşekkürler

3. Yanmış saçlarınıza çözüm arıyorsanız bu serum size göre!

3. Yanmış saçlarınıza çözüm arıyorsanız bu serum size göre!

Quality Life argan ve keratin saç serumu dökülme problemi yaşayan aşırı yıpranmış saçların kurtarıcısı. Özellikle aşırı işlem görmüş veya yanmış saçlara özel olarak üretilmiştir.

Saçlarda yağlanma hissi bırakmadan yumuşacık yapar ve ipeksi bir görünüm sağlayan bu yağı indirimdeyken kaçırmayın derim!

Ürün dün elime geçti saçlarım açıcıdan bayağı yanmıştı keratin bakımı yaptırdım ve kestirdim ama yinede istediğim sonucu almamıştım bu gün saçımı normal sampuanimla yıkadım nemli saca serumu kullanıp kuruttum sadece elimle şekil vererek kuruttugum hâlde saçlarım ilk kullanımda harika gözüküyor ve yumuşacık gerçekten saçı yanmis ve çare arayan herkes tereddütsüz kullansın mutluluğu paha biçilmez .minik hediyeniz için çok teşekkür ederim 🥰

4. Kabaran ve elektriklenen saçlarınızla başınız belada mı?

4. Kabaran ve elektriklenen saçlarınızla başınız belada mı?

The Natural Ritualist mükemmel düz pürüzsüzleştirici argan bakım yağı ile artık kabarma sorununu çözüyoruz. Argan yağının içeriğinde bulunan Omega 9, Omega 3 ve E vitamini ile saçı kökten uca besler, güçlendirir ve hızlı bir şekilde uzatırken saçların kırılmasını önler ve karışmasını engelleyerek taramada kolaylık sağlar. 

İndirimli fiyatı 25.90TL kaçırmayın.

İlk defa kullandim bu markayi kokusu efsane. Normalde saclarim elektriklenir ve kalin tellidir, bir de dalgali sacim vardir. Ama banyodan sonra bunu kullandiktan sonra hem kabarikligi aliyor hem de duzlestiriyor, ertesi gun de gercekten yumusacik oluyor

5. Magic Mix Magıc Mıx aşırı yıpranmış saçlar için olan keratin yağı durulama yapmadan kullanabilirsiniz.

5. Magic Mix Magıc Mıx aşırı yıpranmış saçlar için olan keratin yağı durulama yapmadan kullanabilirsiniz.

Cansız ve sert saçlarınızı yumuşacık yaparak parlaklık kazandıran bu bakım yağı kullananların da gözdesi olmuş. İndirimde olan ürünün fiyatı 24.80TL.

Kullanıcı yorumu:

Bu ürünü ilk defa aldigim icin kullanmadan yorum yapmak istemedim. Bir kac defadir kullandim ve harika bir ürün saçım cok cabuk kabarirdi artik bu urun sayesinde kabarmiyor ilk seferde etkisini gosteriyor elektriklenme kabarma solgun gozukmuyor saclarim parlak yumusacik artik. tesekkur ederim

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Natural Ritualist Acil Kurtarma Süper Etkili Keratin Bakım Sütü ve Kırık Uç Onarıcı

6. The Natural Ritualist Acil Kurtarma Süper Etkili Keratin Bakım Sütü ve Kırık Uç Onarıcı

Tüm saç tipleri için kullanılabilen süt, saça onarım ve bakım sağlar. Kıvırcık saçları kontrol altına alarak elektriklenme ve kabarmaları önler. Saç şekillendiricilerin zararlarına karşı saçı koruma altına alarak daha dolgun yapılı ve hacimli görünüm oluşturur. 

Boyalı saçlarda da renk koruması sağlayarak solmasını engelleyen bu 2'li seti almak istersen tıkla.

7. Pantene Doğal Sentez Saç Bakım Serumu Argan Yağlı Elixir

7. Pantene Doğal Sentez Saç Bakım Serumu Argan Yağlı Elixir

Elektriklenme ve kabarıklığı önleyen bu serum saçı argan yağı ile besleyerek tek kullanımla iyi beslenmiş, yumuşak ve parlak bir hale getirir. Tüm saç tipleri için uygun. Saçı ağırlaştırmayan ve yağlı his bırakmayan serumu durulama yapmadan kullanabilirsiniz. 

Linki burada. 

bu ürünü alırken ben çok bı performans beklemiyordum ama açıkçası inanılmaz şaşırdım saçı yumuşacık ve parlak yapıyor üstelik bence besliyor da saçımın dökülmesi % 70 azaldı duş sonrası diplere gelmeyecek şekilde saçıma uyguluyorum kokusu mükemmel boyutuna gelecek olursak bence iyi çünkü elinize bir miktar almanız yetiyor (saçım uzun ve dalgalı)

8. Morfose Keratin saç serumu en çok tercih edilenler arasında.

8. Morfose Keratin saç serumu en çok tercih edilenler arasında.

Saçlarınızın kırılmasını önleyerek daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlayan morfose keratin saç serumu fiyatıyla da oldukça uygun.

Hazır indirimdeyken almak isterseniz buradan alabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Göz bebeğim. Saçlarım defalarca boyanmış ve aşırı yıpranmış sarı renkte. Yıkadıktan sonra bunu sürüyorum , çok sağlıklı, parlak gözüküyor ve yumuşacık oluyor saçlarım

9. Brezilya Fönünü kuaföre gitmeden siz de yapabilirsiniz.

9. Brezilya Fönünü kuaföre gitmeden siz de yapabilirsiniz.

Sam Fitness Professional saç düzleştirici keratin bakımı saçınızı besler, nemlendirir ve 6 aya kadar düz kalmasını sağlar. Saçınızı koruyarak uzun süreli fön etkisi ile sizi kuaföre gitmekten ya da fön çekmekten kurtarır. Evde de kolayca uygulayabilirsiniz. Boya ve benzeri işlemlerle matlaşmış ve yıpranmış saçları onarır. 

 Saçlara derinlemesine keratin yüklemesi yaptığı için kıvırcık saçları düzleştirirken aynı zamanda bakım yaparak güzel görünmesini sağlar. 

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım fotoğraf paylaşmıştım pek menmun kalmamıştım. 1 ay sonra tekrar yaptım veeee sonuç efsaneeeee👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 kesinlikle tavsiye ediyorum alın aldırın. Saçıma keratini sürdükten sonra 1 saat beklettim ve fön ile iyice kuruttum ve kuruttukça da fön tarağıyla fön çektim 3 gün boyunca da 230 derecelik düzleştirici ile düzleştirdim gerçekten çok parlak ve yumuşacık saçlarım çok kabarık ve kıvırcıktı şuan inanılmaz güzel oldu.

10. Avon Advance Techniques Fas Argan Yağı İçeren Besleyici Saç Serumu

10. Avon Advance Techniques Fas Argan Yağı İçeren Besleyici Saç Serumu

Argan yağıyla saçları beslerken kuru ve yıpranmış saçları nemlendirir. Fas argan yağı, provitamin B5 ve E vitamini içerir. Nemli saçınıza uygulayıp ardından saçlarınıza şekil verebilirsiniz.

En çok tercih edilen bu serum şu an indirimde. Kaçırmamak için tıkla!

Kullanıcı yorumu:

5-6 yıldır kullandığım ve asla vazgeçmeyeceğim bi ürün ; kızımın da saçları beline kadar ve bu ürün olmasa çoktan kesilmişti . İki elim arasında 3 damla ( bele kadar uzun bir saç için dahi yeterli benim saçlar omuzdan az aşağı 2 damla kullanıyorum ) argan yağını dağıtıyorum ve havlu ile iyice kurutulmuş saça ellerimi değişik noktalara değdirerek ve saçları ellerimin arasında ovuşturarak dağıtıyorum ( mümkün olduğunca saç derisinden 10 cm uzak ilerleyin yağlanma yapmasın diye ) . Daha sonra taraması aşırı kolaylaşıyor ve saçları kuruturken daha hızlı kurumasını sağlıyor saç tellerinin birbirine yapışmasını engelleyerek normal de bu ürünü kullanmazsak yarım saatte kurumayan saç bu ürünle 15 dk da kuruyor . Kullanma talimatı gibi yorum yapmışım görende ben satıyorum zanneder 😂 Sadece çok memnunum herkes faydalansın istedim 😇

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. No Ordinary Doğal Saç Bakım Serumu Argan & Keratin Yağı Elixir

11. No Ordinary Doğal Saç Bakım Serumu Argan & Keratin Yağı Elixir

Durulama gerektirmeyen bir serum daha. İçeriğindeki argan yağı ile saçı besleyerek tek kullanımla iyi beslenmiş, yumuşak ve parlak bir hale getirir. 

Elektriklenme ve kabarmaları önleyen, saçlara yumuşaklık kazandıran ve parlaklık veren argan ve keratin özlü günlük besleyici saç bakım yağını almak istersen linki burada.

12. Kullanıcılarından tam not almış.

12. Kullanıcılarından tam not almış.

Phrau canlandırıcı ve dolgunlaştırıcı argan ve keratin özlü saç bakım serumu saçlarınızın sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlar. Aynı zamanda saçlarınızın bakımlı ve dolgun görünmesine de yardımcı olur. 

Şu an indirimde olan bu seruma bir şans vermelisin!

Duş sonrası hafif nemli saça uyguladığınızda inanılmaz dolgun ve canlı görünüyor saçlarınız. Oldukça kaliteli bir ürün, tavsiye ediyorum. Hediye gönderilen gül suyuna da resmen bayıldım. Bitince büyük boyunu sipariş geçeceğim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın