Görüş Bildir
Haberler
Anne ve Babanın Burcunu Seç, Sen Mutlu Bir Evlilik Yapacak mısın Söyleyelim!

Anne ve Babanın Burcunu Seç, Sen Mutlu Bir Evlilik Yapacak mısın Söyleyelim!

Annenin ve babanın burcuna göre sen iyi bir evlilik yapacak mısın?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle annenin burcunu seçer misin?

Babanın burcunu da seçer misin?

Sen mutlu bir evlilik yapacaksın!

Sen mutlu bir evlilik yapacaksın. Evet, sen evleneceğin kişiyi dikkatle seçmeye çalışan birisisin. Senin için evlilik çok önemli ve bu yola girerken hata yapmamak da çok önemli. Senin için evlilik bir kere ve doğru şekilde yapılmalı. İki kişinin hayatlarını kolaylaştırmasıdır aslında evlilik. Sen bu şekilde bakıyor ve mutlu, huzurlu olmayı esas alıyorsun. Sen evliliğinde çıkan problemlerin de üstesinden gelebilecek birisisin. Çabuk pes etmezsin ve en doğru şekilde çözmeye çalışırsın her şeyi. Evlenmiş olmak için veya yaşın gelince evlenmek için bir şeyler yapmazsın. Senin için evlilik tam anlamıyla her şeye hizmet etmeli. Birine güvenebilmeyi öğrenmeli ve hayatının sonuna kadar o kişiyle olmak seni strese sokmamalı. Senin için evlilik zor veya külfetli bir şey değil. Doğru şekilde ve doğru insanla yaptığın sürece evliliğin de mükemmel bir şey olacağına eminsin. Birlikte bir şeyler için çabalayacağınız ve her anınızda birlikte olacağınız kişiyle yaşamın kolaylaşacak. Sen mutlu bir evlilik yapacaksın çünkü bir ilişkinin nasıl yaşanması gerektiğini biliyorsun. Tartışmadan, kavgadan, gürültüden hoşlanmıyorsun. Her şeyi konuşarak halledebileceğini bildiğin için senin evliliğin çok mutlu bir evlilik olacak.

Sen mutsuz bir evlilik yapacaksın!

Sen mutsuz bir evlilik yapacaksın. Evet, maalesef ama senin evliliğinde fazlaca problemler yer alacak. Çünkü sen anlaşılması zor birisin. Yani aslında hayatında zor bir karaktersin. Seni anlamak, sana çözümler bulmak ve seni memnun etmek çok zor. Kendi hayatında, kendi seçtiğin insanlarla mutlu birisin. Kendine oluşturduğun hayatta özgür ve iyi hissediyorsun. Ama evlilik düşüncesi seni biraz sıkıyor ve mutsuz ediyor. Bunu düşünmeye başladığın an geriliyorsun. Özgürlüğünün elinden gidecek olması, belki sorumluluklarının artacak olması ve birini sürekli düşünüyor olmak, üstelik düşündüğün kişinin bir gün belki de gidecek olması... Sen insanlara karşı büyük bir güvensizlik içindesin. Bu güvensizlik senin her şeye karşı ön yargılı olmana neden oluyor. Sen mutsuz bir evlilik yapacaksın çünkü hayatında bir kişiye daha yer yok. O kişiye yer açamaz ve onun hayatını, yaşayış biçimini kabul edemezsin. Senin evliliğin mutlu olabilmesi için evleneceğin kişinin sadece sana odaklı olması gerekiyor. Olmadığı takdirde sorunlar sürekli bir şekilde devam edebilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
29
14
11
9
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tehuti

iyi ki sürekli ortalığa mabaddan uydurma, boktan, boş beleş içerikler bırakan bir onedio editörü değilim. bugün de şükredecek bir şey buldum.

Gizem Yenikler

Sen mutlu bir evlilik yapacaksın!

Bozkurt

Türkiye'de anne babasının doğum tarihi doğru yazılmış kaç tane birey var?