Görüş Bildir
Haberler
Android İçin Apple Müzik Uygulamasında Artık Şarkılar Telefona Kayıt Edilebiliyor

Android İçin Apple Müzik Uygulamasında Artık Şarkılar Telefona Kayıt Edilebiliyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple, Android ile çekişmeye niyetli değil demeyin. Şirket Apple Müzik uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. Ve bu güncelleme ile, kullanıcılar dinledikleri şarkıları SD kartlarına indirebilecek. Bu değişiklik Android kullanıcılarının daha fazla çevrimdışı şarkı dinleyebilmesini ve iPhone ve iPad’in saklayabileceğinden daha fazla şarkı saklamasını sağlıyor. Son çıkan Android telefonlar, microSD kartlar ile muazzam bir depolama hacmi sağlıyor. Yani bu uygulama ile birlikte, LG G4 ya da Moto X Pure Edition gibi telefonlar ile, iOS uygulaması kullanarak 128GB’a kadar müzik depolanabiliyor.

Bugünkü güncelleme ile, besteciler ve derlemeleri de artık aratılabiliyor ki bu durum klasik müzik ve film müzikleri için büyük bir artı.

Apple Müzik’in Android uygulaması, Kasım’da yayınlanmasına rağmen hala “Beta Sürümü” yani geliştirmede olarak belirtiliyor. Uygulamanın oylamalarda üç yıldız almasına rağmen, Apple SD kart desteği gibi özellikler ile bu uygulamayı Android’e başarılı bir şekilde uyarladı. Ancak uygulamada Chromecast desteği olmadığı için, oylamada üç yıldız almasının da geçerli bir sebebi var diyebiliriz.

Kaynak: http://www.theverge.com/2016/2/3/1091...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın