Görüş Bildir
Haberler
Ancelotti'den ilginç Gerrad itirafı

Ancelotti'den ilginç Gerrad itirafı

Kemal Bal
20.10.2014 - 10:13 Son Güncelleme: 20.10.2014 - 10:20

Ancelotti'den ilginç Gerrad itirafı

Kariyeri boyunca büyük yıldızlarla çalışan Real Madrid Teknik DirektörüCarlo Ancelotti‘den Liverpool‘un efsanesi Steven Gerrad ile ilgili bir transfer itirafı geldi.

Chelsea, Milan ve Paris Saint Germain gibi dev kulüplerde şampiyonluk yaşayan Carlo Ancelotti,Milan‘ı çalıştırdığı dönemde Steven Gerrad‘ı çok istediğini ancak transferin bir türlü gerçekleşmediğini söyledi. Gerrad ile Pirlo’dan iyi bir orta saha ikilisi yapmayı planladığını söyleyen İtalyan teknik adam transferin gerçekleşmemesinden dolayı o dönemde yaşadığı hayal kırıklığını anlattı.

İngiliz The Sun gazetesine konuşan Carlo Ancelotti, Liverpool’un yıldızı Steven Gerrad ile ilgili olarak, “O her teknik direktörün istediği bir oyuncu. Ben Milano’da iken Gerrad’ı transfer etmek için bir çok kez düşündüm ancak bu imkansıza yakındı. Pirlo ile onu oynatmak isterdim. Orta sahadaki harika bir ikili olurdu.” şeklinde konuştu.

Son dönemde adı Real Madrid ile transfer söylentilerine karışan Raheem Sterling hakkında da konuşan Ancelotti, “Sterling kesinlikle çok kaliteli bir oyuncu. Avrupa’nın en iyi yeteneklerinden biri. Ancak Real Madrid’de zaten olağanüstü oyuncular var. Yeni forvet planımız yok ve Sterling listemizde değil.” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: http://www.101gol.com/ancelotti-pirlo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın