Görüş Bildir
Haberler
Anadolu Efes 78-85 Galatasaray Odeabank

Anadolu Efes 78-85 Galatasaray Odeabank

Spor Toto Basketbol Ligi 17. hafta maçında Galatasaray Odeabank, Anadolu Efes deplasmanından 85-78 galip ayrıldı. Bu maçla beraber Galatasaray Odeabank 12. galibiyetini elde etti ve puanını 29'a çıkardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Basketbol Ligi’nde Galatasaray Odeabank, Anadolu Efes’i deplasmanda 85-78 yenerek 17. haftada 12. galibiyetini aldı ve 3 maçlık deplasman yenilgi serisini noktaladı.

Sarı kırmızılılara rövanşı veren Anadolu Efes, 4. yenilgisini alırken 6 maç sonra mağlup oldu.

Galatasaray maça iyi başlarken Sinan’ın potaya gidişleriyle 3. dakikada 8-0 öne geçti. Efes topu içeri geçirerek Dunston ve ardından Tyus ile sayılar bulsa da Galatasaray Lasme ve Micov ile yanıt verip ilk periyodu 19-11 önde kapattı.

Anadolu Efes kısa bir 5′e dönerken Granger, Oğulcan, Furkan, Cedi ve Tyus’ı beraber kullandı. Bu Galatasaray’ın işine yararken Jerrells ile sarı kırmızılılar farkı 15 sayıya çıkardı. (11-26) Efes normal 5′ine dönerken alan savunmasıyla Galatasaray’ın dengesini bozdu. Furkan bu bölümde çok etkili olurken Efes farkı eritti. Önde kalmayı başaran Galatasaray soyunma odasına 38-36 önde girdi.

Galatasaray topu Lasme’ye indirerek skor bulup dışarıdan da isabetleri bulunca farkı tekrar açtı. Micov’un 4/4 üçlüğü ile 28. dakikada Galatasaray 62-46 öne geçti. Anadolu Efes de 4 kısaya geçerek yanıt verince lacivert beyazlılar 7-0′lık seri buldu. Galatasaray buna karşın son bölüme 62-53 önde girdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Efes, kısalıp adam değişerek savunma yapmasına karşın Galatasaray hücumda sorun yaşamadı. Göksenin ceza şutlarını sokarken içeride Lasme etkili olunca Galatasaray üstünlüğünü korudu. Efes, Heurtel-Dunston ikili oyunlarıyla bitime 42 saniye kala farkı 6 sayıya (77-83) indirse de Galatasaray maçı 85-78 kazandı.

Basket Dergisi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
5
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

bahane buldum bak :))) bu ara basketbola yoğunlaştık futbolda ondan kötüyüz :)))