Görüş Bildir
Haberler
Amatör Şefler Buraya: Mutfaktaki Yeteneklerini Ölçüyoruz!

Amatör Şefler Buraya: Mutfaktaki Yeteneklerini Ölçüyoruz!

Tefal
22.12.2020 - 17:38

Herkesin mutfak yetenekleri farklıdır kuşkusuz. Testimizde bütün yeteneklerini ölçüp sana seni anlatacağız. Bakalım sende ne yetenekler saklıymış!

Haydi teste...

1. Kriz durumlarıyla başlayalım. Akşam işten geldin, arkadaşın arada ve "Geliyoruz" dedi. Henüz hiçbir şey hazır değil, ne yapacaksın?

2. Bilgini ölçmeye başlayalım. Aşağıdakilerden hangisi jülyen doğranmış?

3. Eti nasıl pişirdiğini de öğrenelim mi?

4. Yemek yaparken asla vazgeçemediğin o şey ne?

5. Peki yemek yaparken seni en çok zorlayan şey nedir?

6. Dürüst olacağından eminiz. Mutfak dağınıklığın ne seviyede?

7. Yemeği yaptık, yedik. Bir de bulaşık kısmı var. Son olarak bulaşık konusunda neler düşündüğünü öğrenelim ve sonucu görelim!

Mutfakta öne çıkan yeteneğin: Teknik bilgin!

srv.onedio.com

Senin için yemek yaparken teknik bilgiye sahip olmak çok önemli. Belli ki bunu oluşturana kadar fazlaca gözlem ve antrenman yapmışsın. Michelin yıldızlı restoranlardaki ünlü şeflerin en ince tekniklerinden ve ailenize özel yemeklere uygulanan tekniklere kadar pek çok şeye hakimsin. 

Tabii tüm bu teknikleri uygulayabilmek için beceriden fazlası lazım. Örneğin tavadaki yemeği havada çevirmek, Tefal Titanium Ingenio tavaların yapışmaz kaplamasıyla çok kolay. Çıkarılabilir sapıyla oldukça mobil olan bu ürünle bütün yeteneklerini ortaya çıkaracaksın!

Mutfakta öne çıkan yeteneğin: Tasarımların!

Senin için yemek yapmak aslında aşçılıktan daha fazlası. Senin için bir yemeğin nasıl göründüğü pek çok şeyden daha önemli. Simetrik tabaklar ve doku bütünlüğü görmek istiyorsun. Bazen de küçük dokunuşlar senin için mükemmel bir yemek için olmazsa olmaz. 

Tüm bunları bir sanatçı titizliğinde yapanlar için yoğun efor sarf ettiren bu yeteneğin hakkını Tefal Fresh Express Max Doğrayıcı ile verebilirsin. Artık yemeğine şekil şekil doğranmış küçük eklemeleri oldukça kolay yapabilir, işin bitince kolayca temizleyebilirsin. İçindeki konileri de dert etme, hepsini üst üste depolayabilir mutfak alanından ödün vermezsin. Tefal ile bütün yeteneklerini ortaya çıkar!

Mutfakta öne çıkan yeteneğin: Lezzet veren dokunuşların!

Senin için yemek yaparken altın kural o muhteşem tadı verebilmek. Diğer şeylere fazla takılmazsın ancak yemeklerinin büyük bir iştahla yenmesi seni çok mutlu ediyor. Her bir detayı her bir tadın başka tatlarla olan dengesini oldukça profesyonel biçimde kuruyorsun. Küçük eklemeler ve tat katma işlemleri büyük bir zevk senin için.

Tüm yeteneklerini ortaya koyarken yaratıcılığını destekleyecek bir yardımcıyı kim istemez ki? Tefal Titanium tavalar ile tüm lezzet deneylerin büyük bir başarıya gebe. Tava, ideal pişirme ısısına geldiğinde tam kırmızıya dönen Thermo-Spot teknolojisiyle yeteneğine yetenek katabilirsin.

Mutfakta öne çıkan yeteneğin: El çabukluğun!

srv.onedio.com

Senin için her şeyde pratiklik önde duruyor. Yemek yaparken de bundan kopmuyorsun belli ki. Yanlış anlama baştan savma yapmıyorsun hiçbir işi, fakat yetiştirilmesi gereken yemekleri tam zamanında yapıyorsun. 

Senin için pek çok işi yapabilecek malzemeler çok önemli. Tefal Activflow Pro Extreme Blend'N Go blender seti ile günlük kullanımda oldukça pratik sonuçlar elde edeceksiniz. Tefal ile bütün yeteneklerini ortaya çıkar!

Mutfakta En Büyük Yardımcın: Tefal!

Mutfakta En Büyük Yardımcın: Tefal!