Görüş Bildir
Haberler
Amaç Farkındalık Yaratmakmış! Programa Çıkardığı Tecavüzcüden Cansız Manken ile 'Canlandırma Yapmasını' İstedi

etiket Amaç Farkındalık Yaratmakmış! Programa Çıkardığı Tecavüzcüden Cansız Manken ile 'Canlandırma Yapmasını' İstedi

Fildişi Sahili'nde bir televizyon programına tecavüz zanlısına yer verilmesi ve cansız manken üzerinden 'tecavüzü canlandırmasını istemesi' tepkiyle karşılandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Nouvelle Chaine Ivorienne (NCI) kanalında bir program sunan Yves de Mbella, Fildişi Sahili'ndeki cinsel saldırılarla ilgili olarak 'farkındalık yaratmak amacıyla' bir tecavüz zanlısına programında yer verdi.

Sunucu Mbella, konuğa 'kurbanların zorla cinsel birliktelikten zevk alıp almadıkları' soruldu. Programda yer alan zanlı ise, 'Çoğunluğunun zevk aldığını' iddia etti.

Binlerce kişi tepki gösterdi

Binlerce kişi tepki gösterdi

Bunun yanında, sunucu Mbella'nın stüdyoya getirdiği bir cansız manken üzerinden 'canlandırma yapmasını' istemesi ise izleyicilerin büyük tepkisiyle karşılaştı.

Programa tepki gösteren 37 binden fazla kişi, Mbella'nın cezalandırılması için imza toplarken, kanal yönetimi de programı yayınladığı için özür diledi ve 3 Eylülde yayınlanması planlanan son bölümü iptal ettiğini açıkladı.

Mbella da, Facebook'tan yaptığı açıklamada özür diledi ve 'Farkındalık yaratmaya çalışırken herkesi şok ettiğim için içtenlikle üzgünüm. Bir hata yaptım' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
282
99
46
16
11
6
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erci_E

Arkadaş biri farkındalık yaratmak için cansız mankene kerkinir, diğeri yine farkındalık yaratmak için 70 küsür yıl önce idam edilenleri affeder... Lütfen far... Devamını Gör

Art Ankara

Tam da bunu düşüyordum...

Onur

Sokakta yapsaydınız bu canlandırmayı... reyting rekorları kırardınız.. tecavüzcü insan değildir, hayvan ya da canlı da değildir.

Tuana

İNSANDIR! Ne kadar kötülük yapmış olsa da 100% kötü diyemeyiz. "☯"

ortalık karışık

mıllet kendısını nasıl savunur dıye suraya bır karatecı cagırsaydın ya gerızekalı reytıng ugrunada bu kadar dusmezsın