Görüş Bildir
Haberler
Altaylı'dan Yıldırım'a Sürpriz Öneri

Altaylı'dan Yıldırım'a Sürpriz Öneri

Batuhan
04.02.2015 - 11:35

Galatasaraylı eski yönetici Fatih Altaylı, Aziz Yıldırım'a gündem yaratacak bir öneri yaptı.

Galatasaray’da yöneticilik yapan isimlerden Fatih Altaylı, Habertürk Gazetesi’ndeki köşesinde çok konuşulacak bir yorumun altına imza attı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın şike davasından aklanması halinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olması gerektiğini savunan Altaylı, “Aziz Yıldırım, eğer şike davasından aklanırsa Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olmalı. Tespitleri ve teşhisleri çok doğru. Bu tespit ve teşhislerle belki doğru tedaviyi de bulabilir. Bence Türkiye Futbol Federasyonu’nun başına ya Aziz Yıldırım geçmeli ya da Faruk Süren” yorumunda bulundu.

Aziz Yıldırım’ın havuz ile ilgili açıklamalarına da değinen Altaylı, TFF’ye yüklenerek şu değerlendirmeyi yaptı:

“Aziz Yıldırım, eski yönetici ve artık konuları çok doğru değerlendiriyor. Aziz Yıldırım’ın verdiği oranlar benim birkaç hafta önce burada size söylediğim oranlarla neredeyse birebir aynı. Bu Türkiye’de futbolun gerçeği. Federasyonun aldığı pay için söyledikleri de yüzde bir milyon doğru. Federasyon kulüplerden besleniyor. Oyuncuları, teknik direktörleri kulüplerden alıyor. Desteği ne? Hiiiç! Stat mı yapmış, alt yapı yatırımları mı yapmış, alt yapı yatırımlarına destek mi vermiş? Hiç biri yok. Kulüplere destek olacağına gelirlerine ortak olan bir federasyon var. “

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/02/0...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0