Görüş Bildir
Haberler
Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit'in Başrollerinde Yer Aldığı Kül Filmine Bomba Oyuncu!

Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit'in Başrollerinde Yer Aldığı Kül Filmine Bomba Oyuncu!

Müge Kakşi
24.05.2022 - 22:01

İnsanlar son dönemde televizyonun yanı sıra farklı içerikler izlemek için dijital içerik platformlarına yöneliyor. Bu dijital içerik platformları arasında en çok kullanılan ise Netflix olarak biliniyor. Son dönemde Netflix Türkiye'nin sunduğu içeriklere bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz haftalarda duyurulan Kül filminin hazırlıkları devam ederken filmin kadrosuna bomba bir oyuncu daha eklendi. İşte Kül filmine dair tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Netflix'in Yeni Dizisi Kül Geliyor

Netflix'in Yeni Dizisi Kül Geliyor

Netflix Türkiye her geçen gün birbiriden başarılı yapımlarla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Son dönemde dijital platformlara artan ilgi platformların sürekli yeni içerikler üretmesine neden oluyor. Bu içeriklerden biri de son dönemde adı duyulan Netflix'in yeni filmi Kül oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizinin kadrosuna bomba bir oyuncu dahil oldu.

Gökçe Eyüboğlu'da Kadroya Katıldı

Gökçe Eyüboğlu'da Kadroya Katıldı

Yönetmen koltuğunda Erdem Tepegöz'ün oturduğu ve senaryosunu ise Erdi Işık'ın kaleme aldığı filmin başrollerinde Alperen Duymaz (Metin Ali), Funda Eryiğit (Gökçe) ve Mehmet Günsür (Kenan) gibi başarılı isimler yer alıyor. 

Hazırlıkları tam gaz devam eden filme son olarak Lale rolüyle başarılı oyuncu Gökçe Eyüboğlu da katıldı. 

Kaynak: TV100

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Reem Laroui

hecan