Görüş Bildir
Haberler
Alparslan Büyük Selçuklu 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Alparslan Büyük Selçuklu 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
06.12.2021 - 23:56

Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun devlet yapısını, siyasi olaylarını, savaşlarını ve Sultan Alparslan'ın hayatını ele alan başrollerini Barış Arduç, Fahriye Evcen, Ulaş Tuna Astepe'nin paylaştığı Trt1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun 6. bölüm fragmanı yayınlandı. En son 5. bölümüyle ekranlara gelen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. İşte Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarih ve eski Türk yöneticilerinin hayatlarını hikayeleştirmeyi seven kanal 'Hakk aşığı Türklerin Oğuz soyundan, Kınık boyundan, fethin babası, mazlumların hâmîsi, zalimlerin kâbusu, gölgesi arzı titreten Sultan Muhammed Alparslan' diyerek tanımladıkları Hükümdar Alparslan'ın yaşamından kesitlerin anlatıldığı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 'Alparslan Büyük Selçuklu' oyuncu kadrosu ve hikâyesiyle sezonun en iddialı yapımları arasında yer alıyor.  Peki Alparslan Büyük Selçuklu'nun 6. bölümünde bizleri neler bekliyor?

Alparslan: Büyük Selçuklu Son Bölüm Özeti

Alparslan: Büyük Selçuklu Son Bölüm Özeti

Alparslan’ın, atabeyi Hasan’ı küffarın elinden kurtarması Selçuklu tarafında sevinçle karşılanırken; Yannis’in Alparslan sayesinde uğradığı akıbet, Vaspurakan’daki iç gerilimin etkisini daha da yükseltir. Alparslan, ablası Şehver ve yeğeni Mesud’un Büst’te uğradığı darbe girişimini öğrenince, olayı etraflıca araştırmak üzere Büst’e gider. Obaya döndüğünde, Kekavmenos’un beklenmedik bir hamle yaptığını ve bu yüzden toy toplandığını öğrenir. Alparslan’la Akça arasında yaşanacaklar ise, aralarındaki bağı farklı bir noktaya taşır. Tüm bunlar yaşanırken, Kekavmenos Akça’yı köşeye sıkıştıracak bir emir verir. Alparslan ve Kekavmenos arasında had safhaya çıkan gerilim, nasıl bir noktaya varacak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın