Görüş Bildir
Haberler
Almak İstediği Telefonun Fiyatını Pahalı Buldu, İş Yeri Sahibini Vurdu!

Almak İstediği Telefonun Fiyatını Pahalı Buldu, İş Yeri Sahibini Vurdu!

Deniz Gök
04.11.2021 - 16:12 Son Güncelleme: 04.11.2021 - 20:25

İstanbul'da satın almak istediği cep telefonunun fiyatını pahalı bulan kişi, telefoncuyu bacağından silahla vurdu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

DHA'nın bildirdiğine göre olay, 25 Ekim Perşembe günü akşam saatlerinde Esenyurt'ta gerçekleşti. Ali Ekber A. isimli kişi caddedeki cep telefonu mağazasına girdi. İstediği cep telefonunun fiyatını pahalı bulan Ali Ekber A., işyeri sahibi Doğan G. ile tartışmaya başladı.

 Sözlü tartışmanın ardından Ali Ekber A., belinden çıkardığı tabanca ile ateş ederek Doğan G.’yi bacağından yaraladı. İhbar üzerine olay yerinde polis ve sağlık ekipleri geldi. İlk müdahalesi yapılan yaralı, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda saldırganı yakalamayı başardı. 

Yapılan üst aramasında 3 adet fişek ve ruhsatsız tabancayla yakalanan Ali Ekber A., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan saldırgan adliyeye sevk edildi.

Saldırı anları iş yerinin güvenlik kamerasına böyle yansıdı 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
11
5
4
2
2
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Olay büyük ihtimalle şöyle olmuştur Birisi telefoncuyu vurması için bu adama para vermiştir telefoncuyu vuran adam olayı planlı olarak gerçekleştirmeyip a... Devamını Gör

Uyuşuk adam

Her pahalı bulduğumuz şey için adam vuracaksak işimiz var :))

notchosen one

Ülkede esnaf, satıcı, dükkan namına kimse kalmaz, herkesi vurmamız gerek :))