Görüş Bildir
Haberler
Alkollü Araç Kullanırken Bir Çocuğun Ölümüne Yol Açan Kaymakam Müşavirliğe Atandı... Bakanlık Açıklama Yaptı

etiket Alkollü Araç Kullanırken Bir Çocuğun Ölümüne Yol Açan Kaymakam Müşavirliğe Atandı... Bakanlık Açıklama Yaptı

Ulaş
14.08.2022 - 20:31

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde alkollü araç kullanarak bir çocuğun ölümüne neden olan Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu, müşavirliğe atandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muhammet Çelik isimli çocuk 13 yaşındaydı...

Muhammet Çelik isimli çocuk 13 yaşındaydı...

AK Partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi'nde, Bismil'de devlete ait resmi aracı alkollü kullanırken 13 yaşındaki Muhammet Çelik'e çarpıp ölümüne neden olan ve tutuklu bulunan Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu, Çorum Valiliği Hukuk Müşavirliğine atandı.

Kararname ile Sinanoğlu'nun yerine ise Ağrı'nın Tutak Kaymakamı Enis Aslantatar atandı.

Kaza, 15 Temmuz günü Akpınar Mahallesi'ndeki Özgürlük Bulvarı ile Bismil-Batman Karayolu'nun kesiştiği noktada yer alan trafik ışıklarında meydana gelmişti.

Kaza, 15 Temmuz günü Akpınar Mahallesi'ndeki Özgürlük Bulvarı ile Bismil-Batman Karayolu'nun kesiştiği noktada yer alan trafik ışıklarında meydana gelmişti.

Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu'nun kullandığı resmi araç, yolun karşısına geçmeye çalışan Muhammet Çelik'e, ardından da başka bir araca çarpmıştı. Yaralanan Çelik kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, 0.27 promil alkollü çıkan Kaymakam Sinanoğlu tutuklanmıştı.

Yaralanan Çelik kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, 0.27 promil alkollü çıkan Kaymakam Sinanoğlu tutuklanmıştı. Soruşturma çerçevesinde tutukluğu devam eden Sinanoğlu’nun kararname ile atandığı ortaya çıktı.

İçişleri Bakanlığı: Server Sinanoğlu'nun görevden uzaklaştırma hali devam etmektedir

İçişleri Bakanlığı: Server Sinanoğlu'nun görevden uzaklaştırma hali devam etmektedir

İçişleri Bakanlığı, Gerçüş Kaymakamı iken ölümlü trafik kazasına karışan Server Sinanoğlu'nun görevden uzaklaştırma halinin devam ettiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Server Sinanoğlu'nun Bakanlık tarafından görevden uzaklaştırıldığı, Gercüş Kaymakamlığına başka bir atama yapıldığı belirtildi. Açıklamada, 'Kadrosu taşra hukuk müşavirliğine alınan Server Sinanoğlu'nun görevden uzaklaştırma hali devam etmektedir. Konuyla ilgili olarak gerek adli soruşturma gerekse Bakanlığımızca görevlendirilen Mülkiye Müfettişi marifetiyle idari soruşturma sürmektedir.' ifadesine yer verildi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
406
125
52
14
9
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Darbeli Matkap

Ne olmasını bekliyordunuz??? Koskocaman kaymakamı cezalandıracak halleri yok herhalde. Burası Türkiye, burada makam sahibi olanların borusu öter.

Pasif Kullanıcı

Ceza verilmediği gibi bir de iyi yapmışsın demek olmuş. Zamanında Nazım Hikmet'in söylediği gibi, biraz değiştireyim affınıza sığınarak. Memleketimin en tali... Devamını Gör

dasdasd

böyle bi yönetime denk gelen kaderimi sikim