Görüş Bildir
Haberler
Alkol Masasında İçki İçmeyenlerin Şahit Olduğu 14 Durum

Alkol Masasında İçki İçmeyenlerin Şahit Olduğu 14 Durum

İnsanların belirli bir kısmı arkadaşlarıyla çıktıkları gece gezmelerinde alkol masasına oturmakta. Bu ortamlarda zaman zaman genel olarak alkol kullanmayan ya da o gün için canı istemeyen insanlar da bulunabiliyor. İşte biz de alkol masasında alkol kullanmayan kişilerin şahit oldukları 14 durumu sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sürekli öpülürsünüz

En sık yaşanan ve en bombasıyla başlayalım. Alkol alan arkadaşlar alkolün vermiş olduğu rahatlama hissiyle size olan duygularını kelimelere dökmeye başlar. Çok seviyorumlar, ne kadar da iyi bir insansınlar havada uçuşur. Muhabbet o kadar ilerler ki olay artık öpüşmeye evrilir. Arkadaşların 'gel öpüjem' isteklerini kıramazsınız. Ancak sonu da gelmez. Bir öpülür, iki öpülür, üç öpülür, sızana kadar öpülür. Hemde ıslak ıslak. İğrenç!

2. O kadar çok konuşulur ki beyniniz yanar

Alkol kullanan arkadaşların çenesi içtikçe daha da düşer. Konuştukça konuşurlar. Önemli önemsiz her şeyin muhabbeti edilir. Sizden geriye kalan ise sadece yanmış bir beyin olur.

3. Bir diğer konu, söylenenlerden hiçbir şey anlamamak

Alkolün etkisiyle arkadaşlar lafları ağızlarında gevelemeye başlar. Saatlerce anlattığı şeylerden anlaşılan koca bir '0'dır. Anlamsız anlamsız onların suratlarına bakmak zorunda kalırsınız. Arada da onları anlamadığınız fark edilmesin ve ayıp olmasın diye yalandan başınızı sallar ya da evet evet diye geçiştirmeye çalışırsınız.

4. En berbatı aynı şeyleri defalarca dinlemek

Alkol masasında ayık olanların karşılaştığı en berbat durumlardan biri de aynı hikayeleri defalarca dinlemek zorunda kalmalarıdır. Çenesi düşen arkadaşlar farkında olmadan 2,3,5 belki de 8 kere aynı şeyi anlatır ve yine ayıp olmasın diye bozamayıp dinlemek zorunda kalırsınız.

5. Samimi olmadığınız kişilere samimiymiş gibi davranmak kaçınılmaz son

Böyle ortamlarda illa ki bir de çok samimi olunmayan kişi bulunur. Kafayı bulduktan sonra sizi öyle bir anlatmaya başlar ki sanırsın yediği içtiği ayrı gitmeyen 40 yıllık dost. Ama ortamın neşesini kaçıran olmamak için yine sesini çıkartamazsın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yalandan dağıtılan gülücükler

Alkol masasında o kadar saçma muhabbetlerin dönebilme ihtimali var ki gerçekten inanılmaz. Dönen muhabbeti onaylamasanız ya da yapılan şakaları komik bulmasanız bile mecburiyetten yalancı bir gülümsemeyi suratımıza asmak sanırım alkol masasında ayık olan insanların tamamının başına gelen bir durum.

7. Her an kavga çıkma ihtimalinin getirdiği tedirginlik

Malum bizim insanımız içtiği zaman aslan kesilmeye bayılır. Bakmasa bile niye baktın, neden baktın, bana mı gülüyorsun kavgası bu coğrafyanın vazgeçilmezidir. Bir de olay alkolle harmanlanınca her an tetikte olmak gerekir. Her an kavga çıkabilecek olmasının getirdiği tedirginlik insanı hop oturtup hop kaldırır ve asla keyifli vakit geçirmesine izin vermez.

8. Ortamdaki kızlara yazan erkekler başlı başına tez konusu

Daha iki gün önce kardeşim, kankam dediği kızlara hallenen ne erkekler gördü bu gözler. Alkollüyken sınır tanımayan erkeklerimizin dişilerle çiftleşebilmek için yaptıkları şaklabanlıkların sınırının olmamasına şahit olmak gerçekten 'başkaları adına utanmak' deyiminin cuk diye oturduğu yer.

9. Saçma sapan hareketlere engel olmak zorunda kalmak

Nedendir bilinmez ama aslında hiçbir mecburiyetiniz olmamasına rağmen alkollü fazla kaçırmış arkadaşlarınızın saçma sapan hareketlerini engellemeyi kendinize görev edinirsiniz.

10. Etrafa vermiş olunan rahatsızlığın getirdiği utanç

Alkolle birlikte artan gürültü seviye bazen çığlık boyutuna bile ulaşabiliyor. Böyle durumlarda etraftaki tüm insanların gözleri sizin masaya çevrilir. Hayır hayır ben yapmadım alkollü değilim diye nemli gözlerle insanlara derdinizi anlatmaya çalışsanız bile bunun hiçbir faydası olmaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hesap ödeme kavgası

İçtikçe bonkörleşen arkadaşlar illa hesabınızı ödemek için tuttururlar. Bu durum zaman zaman insanların hoşuna gitmese de bazı fırsatçı karakterler için bulunmaz Hint kumaşıdır.

12. Bir de hesabın sizin üzerinize kalması var

Sinir bozucu olmaktan daha da öte ağız dolusu küfrettirten bir durum. Haliyle bütün arkadaşlar cömert olmayabiliyor. Olsalar bile alkol masasında hesap ödemesi gerektiğinin farkına varamayabiliyor. Gelen hesaba ya ödemesi gerektiğinin çok altında bir katkıda bulunuyor ya da hiç. Aslında tam ağzının ortasına çakıvermelik ama neyse. Bu sefer de büyüklük sizde kalsın.

13. Sarhoş arkadaşları taşımak ve hatta evlerine kadar götürmek

Gecenin sonunda abartan arkadaşları taşımak da sizin görevinizdir. Bıraksanız sokağın ortasında ya düşecek ya da sızıp kalacak. Tabii ki gönül razı olmaz. Daha iyi durumdakilerin koluna girerek, kimisini kucağa/sırta alarak taksiye bindirmek ve hatta evine kadar bırakmaz bu tarz durumların olmazsa olmazıdır.

14. Hayatı sorgulatan kusmuk temizleme seansı

En iğrenci en berbatı da bu. Ortalık yere kusar, taksiye kusar, eve kusar her yere kusar ve temizlemek de sizin başınıza kalır. O sırada hayatı sorgularsınız. 'Benim burada ne işim var, ne yapıyorum bu insanlarla' soruları o an zihninizi meşgul eden yegane şeydir. İçinizden ettiğiniz küfürün haddi hesabı olmaz. Sonuç olarak arkadaşlık ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalırsınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
112
41
30
10
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?