Görüş Bildir
Haberler
Alina Boz'un Rus Annesi ''Olga'' Güzelliği İle Büyüledi! Güzelliğinin Kaynağı Belli Oldu...

Alina Boz'un Rus Annesi ''Olga'' Güzelliği İle Büyüledi! Güzelliğinin Kaynağı Belli Oldu...

Paramparça dizisi ile adından söz ettiren genç ve güzel oyuncu Alina Boz; hem güzelliği hem de oyunculuğuyla gündemde. Son zamanlarda özel hayatıyla magazin basınında da yer alan güzel oyuncu, Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşıyor. Rus bir annenin kızı olarak dünyaya gelen Alina Boz bu kez annesi ile gündemde...  Boz'un annesi ''Olga'' güzelliği ile görenleri büyüledi. Başarılı oyuncunun annesini görenler; 'güzelliğini annesinden almış' yorumları yapıyor. İşte Alina Boz ve annesi Olga...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Rus annenin kızı Alina Boz genç yaşta başarıları ile gündemde olmasının yanısıra özel hayatı ile de gündemde sıkça yer alıyor. Bu kez gündem annesi Olga'nın güzelliği... Paramparça dizisi ile adından söz ettiren güzel oyuncu Alina Boz, Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteliği çok konuşulurken bu kez güzel oyuncu annesi ile gündemde. Alina Boz'un takipçileri annesini görünce şaşkınlığını gizleyemedi, güzelliği ile görenleri büyüledi. Alina Boz'un güzelliğini annesinden aldığı anlaşıldı. İşte Alina Boz'un annesi Olga!

Alina Boz'un Rus Annesi ''Olga''

Alina Boz'un Rus Annesi ''Olga''

Alina Boz çocukluğunun ilk yıllarında Rusya'da bir köyde geçen 23 yaşındaki güzel oyuncu Babası'nın işleri nedeniyle İstanbul Avcılar ilçesine taşındı. Genç oyuncu Alina Boz, kariyeri ve özel hayatı ile gündeme geliyordu; bu kez Alina'nın annesi Olga'yı görenler şaşkınlığını gizleyemedi, güzelliği ile büyüledi.

Alina Boz Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Alina Boz Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Alina Boz, 14 Haziran 1998 yılında Rusya Başkenti Moskova'da doğdu. Kırsal bir kasabada dünyaya gelen güzel oyuncu yedi yaşına kadar Rusya'da yaşadı. İlkokul ile birlikte İstanbul'da yaşamaya başlayan Alina Boz, Türkçe'yi burada ilkokul yıllarında öğrendi. Lise yıllarını Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından Üniversite hayatında Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümün kazanmıştır. İlk olarak Cesur Hemşire dizisinde 2013 yılında ekran karşısına geçmiştir. Paramparça dizisi adından söz ettirmeye başlamış, başarılı bir performans ile dizi finaline kadar Hazal rolünü üstlenmiştir. 

Alina Boz'un yer aldığı diğer yapımlar; 

  • 2017 Sevda'nın Bahçesi

  • 2018 Vatanım Sensin

  • 2018-2019 Elimi Bırakma

  • 2020-2021 Aşk 101

  • 2021 Maraşlı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
3
3
2
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın