Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin kararını sonuna kadar destekliyoruz, tebrikler
Aldığı Binlerce Liralık Kürkler Eleştirilince ÇYDD'ye Bağışlayacağını Söyleyen Bülent Ersoy'a ÇYDD'den Cevap Gecikmedi
Bülent Ersoy, inanılmaz kürk sevdası nedeniyle hayvanseverlerle sık sık karşı karşıya geliyor. Hatta gazetecilerin hayvanseverler tarafından sosyal medyada yine eleştirileceksiniz tepkilerine ise 'Ben alıştım artık' deyip geçiştiriyor.
Geçtiğimiz günlerde de yine girdiği bir kürk dükkanından 40 bin lira değerinde iki adet kar tilkisi kürkü satın almış, pek tabii bu hareketi nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu.
Eleştirilerin ardı arkası kesilmeyince ise "Kürklerimin hepsini Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na vereceğim" açıklaması yapmıştı.
"Kürklerimin hepsini Türkan Saylan Hanım'ın derneğine vereceğim. Bir gece düzenleteceğim, ben de gideceğim oraya. Açık artırmayla satsınlar. Epeyce yüklü bir miktar toplanır" ifadelerini kullanmıştı.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ise Twitter hesaplarından yaptığı bir açıklamayla "Bu bağışın kabul edilmesi söz konusu değildir" dedi.
ÇYDD'nin bu kararı sosyal medyada da tebriklerle karşılandı 
Biz de ÇYDD'nin aldığı kararı kutluyoruz, çok yerinde olmuş 
Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

O kürklerini aldığı para kürklerden daha iğrenç. Siyasetçi yalakası ve müzik sektörünün mafyası.

gözümden ıyıce dustun. cydd mısyonuna uygun cevap verdıgı ıcın ( reklamını engelledı ya)mıras lıstemden cıkardım dıye bır acıklama yapmıs. ıyıkı cıkarmıssın mıras lıstenden egıtım ıcın sızın gıbılere ıhtıyac yok seyfı dursunoglunun zeki mürenin sevıyesıne cıkamadın bu sekılde kendını rezıl etmene gerek yoktu ınsanlar sesın hatrına yaptıgın ısın hakkını verdıgın ıcın saygı duyuyordu onuda yıtırdın yazık

Zaten o da laf olsun torba dolsun diye söylemiştir eminim. Geberince mezarına gömdürür kendi iğrenç bedeniyle.
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın