Görüş Bildir
Haberler
Albayrak Garanti Verdi

Albayrak Garanti Verdi

Fatih
14.03.2015 - 22:47

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Başakşehir maçına ilişkin yaptığı açıklamada, “Hatasız kul olmaz. Sakin olacağız ve şampiyon olacağız” dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Başakşehir'i ağırlayan sarı-kırmızılı ekip, mücadeleden 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, 'Galibiyet için çok hazırlandık ama 2-0'dan sonra skoru koruyamadık. Futbolda bunlar var. Telafisi var. Önümüzde çok maç var. 3-0'da olabilirdi ama 1 puan aldığımız için üzgünüz. Bu maçı telafi edeceğiz' dedi.

'Benim olduğum yerde problem olmaz'

Maçın ardından yaşanan kavganın sorulması üzerine Albayrak, 'Başakşehirli oyuncuları ve yakın arkadaşım olan Abdullah hocayı içeri sorarak tatlıya bağladık. Benim olduğum yerde fazla bir problem olmaz. Sahada olan bir şeyi dışarıda devam ettirmek istediler. Chedjou'yu koluna girerek kendim içeriye soktum. Maçtan sonra böyle gerginlikler olur. Dün Konya'da olan centilmenlik adına Shota'yı tebrik ediyorum. Sahalarda bunların olması lazım' diye konuştu.

'Şampiyon olacağız'

Hamza Hamzaoğlu'nun ilk kez eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine Albayrak, sözlerini şöyle tamamladı: 'Hatasız kul olmaz. Çalışıyoruz ve benim de hatalarım oluyor. Çalışan insan hata yapar. O da daha iyi olsun diye değişiklik yapmıştır ama tutmadı. Son dakikada Muslera'nın önlediği bir pozisyon var. O da gol olabilirdi. Önümüzde çok maç var ve çok şey değişir. Sakin olacağız ve şampiyon olacağız. 2 haftada 5 puan kaybettik ve bunun bilincindeyiz. Geçen hafta şanssız bir şekilde yenildik. 2-0'dan sonra 2 gol yedik ve onu aramızda telafi ederiz. Oyuncu kardeşlerimizi mücadelelerinden ötürü tebrik ederim. Bunların üstesinden gelecek bir kulübüz.'

Sabah

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/spor-haberler...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0