Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Uğur Aydemir'e Göre Memur Maaşları Bütçeye Yük Oluyormuş

AKP'li Uğur Aydemir'e Göre Memur Maaşları Bütçeye Yük Oluyormuş

Halk ekonomik sıkıntılarla boğuşurken AKP'li isimlerin açıklamaları vatandaşın adeta sinirlerini geriyor. Haksız yere alınan 3-4 maaşları, ATM memurlarını bütçede yük olarak görmeyen AKP'li vekil Uğur Aydemir, memur maaşlarını bütçeye yük olarak gördü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık çalışanlarının özlük hakları düzenlemedi komisyondan geçti

Sağlık çalışanlarının özlük hakları düzenlemedi komisyondan geçti

Birgün'ün haberine göre, Sağlık çalışanlarının uzun süredir beklediği özlük haklarında düzenleme öngören kanun teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, “terör” “keyfi suçlama” ve “doktorlara yeni ceza” tartışmaları eşliğinde kabul edildi. TBMM Genel Kurulu’na sevk edilen düzenleme ile sağlık çalışanlarına yapılan ödemelerde sınırlı artışlar öngörüldü.

Meslek odalarının ve muhalefetin yetersiz bulduğu kanun teklifinde, çalışanlara yapılacak ödemeler konusunda inceleme heyeti kurulması öngörüldü. İtirazlar eşliğinde kabul edilen düzenlemeye göre, her sağlık kuruluşunda, ek ödemelerle ilgili bir inceleme heyeti oluşturulacak. Heyet, çalışanların durumunu inceleyerek ek ödemeden kimin, hangi oranda yararlanacağına karar verecek. Objektif olmayan kriterlere göre sağlık çalışanlarının cezalandırılacağını bildiren muhalefet milletvekilleri, düzenlemeye karşı çıktı.

'Memur maaşlarının da yükü var'

'Memur maaşlarının da yükü var'

Şehir hastanelerinin bütçeye yükü de komisyon gündemine geldi. Şehir hastanelerini inşa eden firmalara yapılan ödemelerin bütçeye yükü nedeniyle sağlık çalışanlarına yeterli yardımın yapılmadığını ifade eden muhalefet milletvekillerine karşı çıkan AKP’li Uğur Aydemir, “Memur maaşlarının da yükü var” dedi. Aydemir, tepki çeken yanıtında şu ifadeleri kullandı:

“Şehir hastanelerinin tabii ki mutlaka bütçeye bir yükü var, her şeyin bütçeye bir yükü var. Memur maaşlarının var yani aklınıza ne geliyorsa devletin ödediği her şeyin bütçeye bir yükü var ama bu, yük getiriyor demek, devletin diğer işlemleri, diğer işleri yapmayacağı anlamına gelmiyor.”

Aydemir'in açıklamasına sosyal medyadan sert tepki geldi📌

Aydemir'in açıklamasına sosyal medyadan sert tepki geldi📌
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
16
13
6
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mert Soylu

ya aslında çok kaliteli küfürler biliyorum ama yine de yetersizmiş gibi geliyor

mertens

Halk eşek olmasa siz bu yorumları yapamazdınız da halk eşek

Bozkurt

Gaziantep’te Gaziray Banliyo Hattı Projesinin test sürüşü sırasında, bir kişi "Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar" ifadelerini kullanmıştı. Test sürüşüne ka... Devamını Gör

batistuta

Mülteci bedava hastaneye gitsin, yardım yapılsın, üstün ırk gibi görülsün ülkede, taciz etsin, insanları öldürsün ve onlar bu ülkeye yük olmasın memur yük ol... Devamını Gör