Görüş Bildir
Haberler
AKP’li Palu Belediyesi Başkanı Bekir Yıldırım Kimdir? Bekir Yıldırım Neden Gündemde?

AKP’li Palu Belediyesi Başkanı Bekir Yıldırım Kimdir? Bekir Yıldırım Neden Gündemde?

Elazığ’ın Palu ilçesi belediye başkanı Bekir Yıldırım, belediyeye işçi alımlarıyla ilgili yaptığı açıklama ile gündemde. Elazığ yerel basınından Günışığı Gazetesinin haberine göre, Palu Belediyesi’ne alınacak işçiler için açılan ilan, daha önce isimleri belirlenen 5 kişinin alımı yapıldı. AKP’li Palu Belediyesi Başkanı Bekir Yıldırım da iddiaları doğruladı. Peki, Palu Belediyesi Başkanı Bekir Yıldırım kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Günışığı Gazetesi’ne iddiaları doğrulayan AKP’li başkan Bekir Yıldırım, 'Evet iddialar doğru… Biz 5 kişinin ismini verdik, bu isimler de bize yakın isimlerdir. Mevzuata aykırı bir durum da yoktur. Biz gerekli olan her yerden izin aldık. Vatandaşların gösterdiği tepkileri boş olarak değerlendiriyorum. Kimsenin ağzını tutacak halimiz de yok... İsteyen istediğini söylesin. Beş kişi için adam mı vuralım? Millet dünyayı yiyor, biz 5 kişi işe alıyoruz, çok mu görüyorlar?' ifadelerini kullandı.

Palu Belediyesi Başkanı Bekir Yıldırım Kimdir?

Palu Belediyesi Başkanı Bekir Yıldırım Kimdir?

Palu Belediyesi’nin sitesinde yer alan Bekir Yıldırım’ın özgeçmişi şu şekilde;

1962 yılında Elazığ'ın Palu ilçesinin Andılar köyünde doğdu. İlkokulu Andılar köyünde okudu. 1982 yılında askerlik görevini yaptıktan sonra Elazığ'ın Palu ilçesinde ticaretle uğraşmaya başladı. Halen Palu da ticaret ile uğraşmakta olan Bekir Yıldırım evli ve 9 çocuk babasıdır.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın