Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Kahramanmaraş Belediyesi'nde Bir Personel 4 Yıl Boyunca İşe Gitmeden Maaş Almış

AKP'li Kahramanmaraş Belediyesi'nde Bir Personel 4 Yıl Boyunca İşe Gitmeden Maaş Almış

Ulaş
25.10.2021 - 11:20

AKP'li Kahramanmaraş Belediyesi’ne 2016 yılında uzman olarak işe başlayan Selda Umur Göker'in ayrılıp farklı şehirlerde çalışmasına rağmen belediyeyle ilişiği kesilmedi. Göker, belediyeden 4 yıl boyunca 6 bin 500 TL maaş almaya devam etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP'li Kahramanmaraş Belediyesi'ne bağlı Akbel şirketine 2016'da iş güvenliği uzmanı olarak alınan Selda Umur Göker, 4 yıl farklı şehir ve şirketlerde çalışmasına rağmen AKP'li belediyeden 6 bin 500 lira maaş aldı. Belediyenin iş güvenliği ihalesini geçen yıl farklı bir şirket kazanınca Göker'in durumu ortaya çıktı.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre Göker'in çıkışı verilmeden önce ‘iş güvenliği uzmanı' olarak görünen meslek kodu da ‘koordinatör' olarak değiştirildi. Meslek kodu değiştirilmeden bir gün önce işten çıkartılıp geri alındı. Göker'in AKP'li yöneticilerle arkadaşlığı da dikkat çekiyor. Belediyeye iş güvenliği hizmeti veren firmada çalışan Veysel Debgici, AKP'li il Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici'nin kardeşi. Göker, AKP Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz'un yakın arkadaşı ve sosyal medyada ikili fotoğrafları var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
6
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

oy oy oy maşallah :) kendileri işe gitmeden maaş alsınlar , sonra gençlerimiz iş beğenmiyor desinler , hamdolsun.

o yorum yapılacak

Bunlar bildiklerimiz bir de bilmediklerimiz var!

Gerçek Beyefendi

Haberde şaşırılması gereken tek şey ''Bir personel'' ibaresi. Herkes son derece emin ki bu şekilde milleti soyan tek bir personel değil.