Görüş Bildir
Haberler
AKOM Uyardı: Anadolu Yakası'na 18.00'de Yoğun Kar Yağışı Bekleniyor!

AKOM Uyardı: Anadolu Yakası'na 18.00'de Yoğun Kar Yağışı Bekleniyor!

AKOM’da hizmet veren meteoroloji mühendisi Cihad Er, İstanbul Anadolu Yakası'nda bu akşam 18.00'den sonra yoğun kar yağışının görülebileceği konusunda vatandaşları uyardı. Özelikle dün öğle saatlerinden sonra İstanbul'da etkili olan kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşatmıştı. İstanbul Valiliğinden ard arda uyarılar yapılmış ve kamu çalışanlarına idari izin verilmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'da dün sabah saatlerinde başlayan ve öğleden sonra etkisini arttıran yoğun kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Binlerce araç yollarda kaldı. Bazı vatandaşlar evlerinden çıkmadı. AKOM'dan bu akşam Anadolu Yakasında yoğun bir kar yağışı görülebileceği konusunda vatandaşlara uyarı yapıldı.

AKOM Uyardı!

AKOM Uyardı!

İstanbul'da yoğun kar yağışı etkili olurken  AKOM meteoroloji mühendisi Cihad Er, CNN Türk canlı yayınında yaptığı açıklamada konu ile ilgili açıklamalarda bulundu: 

“21 Ocak'ta Marmara soğuk ve yağışlı sistemin altına girdi. Hafta başında kuvvetli kar yağışları devam etti. Gök gürültülü tipili yağış etkili oldu. İstanbul'da il geneli için yağışlar mola verdi. Akşam saatleri itibaren Karadeniz'e kıyı ve Anadolu yakası için yağışlar kuvvetli şekilde etkili olacak. Çatalca, Beykoz, Sarıyer, Şile taraflarında ve Anadolu Yakası'nın tamamı için akşam 18.00'den sonra yoğun kar yağışı etkili olacak.” dedi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın