Görüş Bildir
Haberler
Akıllı Telefonlara Bildirim Gönderebilen Akıllı Cüzdan!

Akıllı Telefonlara Bildirim Gönderebilen Akıllı Cüzdan!

Batuhan
02.12.2015 - 12:09 Son Güncelleme: 02.12.2015 - 13:50

Akıllı saat, akıllı bileklik ve akıllı bere derken artık cüzdanlarımız da akıllandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz günlerde; içerisine yerleştirilen mikrofon ve hoparlör mekanizması sayesinde müzik dinlemeyi ve telefon görüşmeleri yapmayı sağlayan akıllı bere hazırlandığını belirtmiştik. Akıllı teknolojiler hayatımızın birçok farklı alanında bize eşlik etmeye devam ederken, son olarak cüzdanlar da artık akıllandı diyebiliriz. Walli olarak isimlendirilen akıllı cüzdan, daha çok cüzdanını sürekli bir yerlerde unutan ya da kaybedenlere hitap ediyor diyebiliriz.

Akıllı telefonlarla Bluetooth üzerinden kablosuz bir şekilde bağlantı kuran akıllı cüzdan, bildirimleri doğrudan telefon ekranından görüntülenmesine imkan tanıyor. Ek olarak SecurePockets olarak adlandırılan teknolojiyle birlikte, cüzdanda kartların bulunduğu bölge özel olarak korumada tutuluyor ve kimlik ya da kredi kartı gibi kartlar eksik olduğunda kullanıcının telefonuna bildirim gönderiliyor. Ayrıca cüzdanınız yanınızdayken, telefonunuzu unuttuğunuzda Walli üzerinden telefonunuza bildirim göndermek de mümkün oluyor.

Ve elbette gelelim işin duygusal kısmına… Walli akıllı cüzdan projesi 27 gün içerisinde 69 bin dolardan daha fazla destek topladı. Proje, başarılı olduğunda gelecek yılın Şubat ayında satışına başlanacak. Ürünün fiyatı hakkında herhangi bir bilgi ise yok.

Teknolog

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
5
3
2
1
1
0