Görüş Bildir
Haberler
Ailesine Ait 120 Yıllık Gelinliği Giyen 11. Kadın Abigail ve Tarihi Gelinlik

Ailesine Ait 120 Yıllık Gelinliği Giyen 11. Kadın Abigail ve Tarihi Gelinlik

Cantug Fidan
26.09.2015 - 19:27

Eski bir İngiliz deyişinde gelinlerin düğününde “something old, something new, something borrowed and something blue” yani eski bir şey, yeni bir şey, ödünç alınmış bir şey ve mavi bir şey giymesi gerektiği söylenir. Görünüşe göre Abigail Kingston bu deyişin eski kısmını çok güzel bir şekilde halletmiş. Abigail düğününde Pensilvanya yerlilerinden olan ailesinde nesilden nesile geçmiş olan 120 yıllık gelinliği giyen 11. gelin oldu.

Bu gelinliği giyen ilk gelin, 1895 yılında evlenmiş olan Mary Lowry Warren’dı. Abigail’den önce bu gelinliği giyen son gelin ise 1991 yılında evlenen annesi, Leslie Kingston.

Abigail gelinliği aldığında tabii ki birtakım sorunlar vardı. Gelinlik geçen yıllardan dolayı sararmıştı, yırtık ve deliklerle doluydu. Restorasyon konusunda uzman insanların 200 saat süren itinalı çalışmasından sonra, gelinlik hala çok hassas olduğu için, sadece kokteyl sırasında giyilebilecek hale getirilebildi.

Kaynak: http://www.boredpanda.com/heirloom-ol...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
4
3
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
beril

Gelenekçi bir oğlak burcu olaraktan, antika olan her şeyi seviyorum ve böyle bir gelinliği giyerek geleneği sürdürmek isterdim ^^

Pasif Kullanıcı

Gerçekten bizim tarlatanlı abiyeye ramak kala iğrenç gelinliklerden çok daha zarif.

Pasif Kullanıcı

Bizimkiler olsa ''Ay bu eski çirkin şeyi mi giyeceğim...''

beril

yoo hiçte öyle değil